Πα 3 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201819-10-2018: Σύσκεψη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με το ΔΣ του ΣΒΑΠ

19-10-2018: Σύσκεψη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με το ΔΣ του ΣΒΑΠ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με το ΔΣ του ΣΒΑΠ

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, είχε την Παρασκευή προήδρευσε σε κοινή σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (Σ.Β.Α.Π.).

Η σύσκεψη έλαβε χώρα στην Αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με θέμα «Ασφάλεια και Επιχειρείν», ενώ δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη δράσεων για την επίτευξη αυτών των στόχων, ιδιαίτερα σε βιομηχανικές περιοχές όπως της Δυτικής Αττικής.

Από την πλευρά του ΣΒΑΠ παρέστησαν οι Δημήτριος Μαθιός (Πρόεδρος), Νικόλαος Καραγεωργίου (Αντιπρόεδρος) Ιωάννης Καρακάσης (Αντιπρόεδρος), Ιωάννης Λαγός (Αντιπρόεδρος), Σταύρος Θεοδωρόπουλος (Αντιπρόεδρος), Αικατερίνη Ριμποπούλου (Διευθύντρια ΣΒΑΠ) και Ευάγγελος Βαλλιανάτος, Κωνσταντίνα Καλαφάτη, Κωνσταντίνος Καμπόλης, Θεόδωρος Καραντινός, Χαρίλαος Πανόπουλος, Ελευθέριος Παντελάκης, Άννα Στάθη, Βάνα Χριστοπούλου, Θεόφιλος Κυριακής, Γεώργιος Σύκαρης και Μαρία Κορωνάκη (μέλη).
 

Τελευταίες Αναρτήσεις