Τε 8 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201818-10-2018: Επίσκεψη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ»

18-10-2018: Επίσκεψη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Την Υφυπουργό υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η «Γέφυρα Συνεργασίας» που συστάθηκε μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» έχει ως στόχο την επίτευξη συνεργειών και συνεργασίας τόσο στον τομέα της Ασφάλειας και της Προστασίας των παιδιών, που αποτελούν τους αυριανούς δημοκρατικούς πολίτες, όσο και σε αυτόν του εθελοντισμού και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στην εθελοντική προσφορά, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ενεργοποιούνται και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ", ενώ η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιήσει δράσεις ψυχαγωγίας των μικρών ασθενών.

Την Υφυπουργό συνόδευαν δύο στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας με ειδίκευση στους τομείς της κοινωνιολογίας και της ψυχολογίας.

Η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησε την Υφυπουργό απονέμοντάς της ειδική αναμνηστική πλακέτα με αφορμή την επίσκεψή της, με την Υφυπουργό να ανταποδίδει την ευγενή χειρονομία με ένα κλάδο ελιάς από ασήμι, που συμβολίζει την προσδοκία μίας καρποφόρας συνεργασίας προς όφελος του παιδιού.

Τελευταίες Αναρτήσεις