Σα 23 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201810-10-2018:Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με το Προεδρείο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και της ΕΝ.ΑΞΙ.Α.

10-10-2018:Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με το Προεδρείο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και της ΕΝ.ΑΞΙ.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με το Προεδρείο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και της ΕΝ.ΑΞΙ.Α.

 Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) και της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής (ΕΝ.ΑΞΙ.Α.).

 Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Ιωάννης Κατσιαμάκας (Πρόεδρος), Βασίλειος Βράτζας, Κανέλλος Νικολάου, Κωνσταντίνος Πλατιάς και Ανδρέας Βέλλιος.

 Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θεσμικά ζητήματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και την Ένωση, στο πλαίσιο της καλύτερης συνεργασίας για θέματα αρμοδιότητας της Υφυπουργού.

Τελευταίες Αναρτήσεις