Πα 27 Ιανουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201809-10-2018: Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ....

09-10-2018: Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, είχε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με τον Πρόεδρο, Δημήτρη Σταθόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα, Νικόλαο Λαυράνο, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.).

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα. Επίσης, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. κατέθεσαν σειρά προτάσεων αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους. 

Τελευταίες Αναρτήσεις