Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201824-09-2018: Συνέντευξη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm

24-09-2018: Συνέντευξη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και στους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης:

Δημοσιογράφος: Η κ. Παπακώστα στην τηλεφωνική μας γραμμή, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, επικεφαλής του κόμματος Ν.Ε.Ο. Καλημέρα κ. Υπουργέ.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καλημέρα σε σας, στις ακροάτριες και στους ακροατές σας.

Δημοσιογράφος: Και τώρα, επειδή ξεκινήσαμε με αυτό και είστε και επικεφαλής του κόμματος Ν.Ε.Ο., θα κατέβετε στις εκλογές μόνοι σας ή σε συνεργασία με άλλο κόμμα;

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Αυτός είναι ο στόχος, να κατέβουμε ως πολιτικός φορέας στις εκλογές, στις ευρωεκλογές, στις αυτοδιοικητικές, στις εθνικές, είναι πολλές οι αναμετρήσεις.

Δημοσιογράφος: Μαζί θα γίνουνε τώρα, πάω να βγάλω είδηση;

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Δε νομίζω. Έχω την εντύπωση και το έχω πει πολύ καιρό πριν και μάλιστα ήταν μία από τις αιτίες διαγραφής μου μιας και με ρωτάτε, το γεγονός ότι θα πρέπει οι κυβερνήσεις και αυτό ήταν πάντα ένα θεσμικό, υψηλής προτεραιότητα ζήτημα για την Ν.Δ. και για μένα προσωπικά στο Ν.Ε.Ο., οι κυβερνήσεις να ολοκληρώνουν το κυβερνητικό τους κύκλο και μάλιστα και προφανής είναι ο λόγος για αυτό, για να μπορούν στην συνέχεια να αξιολογηθούν όπως πρέπει από τους πολίτες, ολοκληρώνοντας το κύκλο τον κυβερνητικό. Αυτό είναι το ένα και δεύτερο είχαμε ζητήσει, μάλιστα και συζητήσει με θεσμικό τρόπο αυτό να το κατοχυρώσουμε, προσβλέποντας στην συνταγματική αναθεώρηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Βέβαια υπάρχουν ζητήματα εκεί και για αυτό έμεινε. Τουλάχιστον σε επίπεδο θεσμικής δεοντολογίας, θα πρέπει όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων αυτών να προσέχουν να μην γίνεται μπαλάκι και άθυμα στα χέρια μικροπολιτικών επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων των επιτελείων για να ολοκληρώνεται μια δουλειά και να γίνουμε μία κανονική δημοκρατία.

Δημοσιογράφος: Εγώ ρώτησα για την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές;

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Τώρα όσον αφορά για την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές, η προσπάθεια μας, ο στόχος μας εκεί κατατείνει. Το ζήτημα είναι μπορούμε σε μια κοινωνία και αυτό θα μας το πούνε οι πολίτες, ανάλογα με την δυναμική που αναπτύσσουμε καθημερινά, να είμαστε μόνοι μας, θα πρέπει να πάμε σε συμμαχίες και ποιες θα είναι αυτές. Είναι ζητήματα τα οποία εμείς θα τα αναζητήσουμε στην πορεία αυτής της διαδρομής και πιστεύω ότι θα τα λύσουμε με εξαιρετικό δημοκρατικό τρόπο, όχι από την κορυφή αλλά από την βάση.

Δημοσιογράφος: Ναι, αλλά όμως επειδή την υπουργοποίησή σας, την ένταξή σας στο κυβερνητικό σχήμα, παρουσιάστηκε αυτή η ένταξη ως και μια συνεννόηση με τον κ. Καμένο, ότι ήσασταν ουσιαστικά πρόταση του κ. Καμένου προς τον κ. Τσίπρα κτλ, αναρωτιέμαι αν είστε σε μια μόνιμη επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, πολιτική εννοώ επικοινωνία ή αν είναι μέσα στα σχήματα, οι ΑΝ.ΕΛ. με τα οποία θα μπορούσε να συνεργαστεί το κόμμα μας. Το λέω διότι υπάρχουν και θέματα πολιτικά που άπτονται μιας τέτοιας συνεργασίας. Για παράδειγμα ο κ. Καμένος είναι αντίπαλος της Συμφωνίας των Πρεσπών, εσείς θα την ψηφίσετε.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Λοιπόν, δεν χρειάζεται να με ρωτάτε τότε αφού έχετε συμπεραίνει. Τα διαβάζω και εγώ έτσι. Μεταφέρετε το κοινό αίσθημα. Αφού έχετε συμπεράνει, δεν χρειάζεται να απαντήσω. Νομίζω, έτσι δεν είναι;

Δημοσιογράφος: Έχουν δει τα μάτια μας. Για αυτό.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Για αυτό εγώ είμαι φειδωλή γενικά. Δεν λέω πολλά περισσότερα. Πρώτα θέλω να μπορώ, να κάνω και μετά να λέω. Αλλά με ρωτάτε.

Δημοσιογράφος: Σας ρωτώ και επειδή και οι δυο λέτε ότι είστε Ν.Δ. και καραμανλικοί, λέω έχουνε ένα σημείο επαφής.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Έχω προσθέσει και τον Καζαντζάκη δίπλα και θα προσθέσω και τον Σενέκα και θα προσθέσω και όσους μπορείτε να φανταστείτε για να αναβαθμίσουμε λίγο την ποιότητα της δημοκρατίας μας και το γεγονός ότι ο κόσμος ακούει πολιτικός, και εσείς δεν ξεφεύγετε από αυτό, ή δημοσιογράφος και τινάζει τα ρούχα του.

Άρα λοιπόν θέλω να πω τα εξής. Όσον αφορά την συμμετοχή μου στην κυβέρνηση, το έχω πει πολλές φορές, μου δίνεται την ευκαιρία μία ακόμη, με το κόμμα του κ. Καμένου είμαστε ιδεολογικά πλησιέστεροι. Ήταν και είναι εταίρος της κυβέρνησης. Θα έπρεπε, λοιπόν, σε μία τέτοια περίπτωση, όπως αυτήν που συμβαίνει τώρα, δηλαδή τι, να συνεργαστούμε, να συμμαχήσουμε μετά από την πρόσκληση στην οποία απεύθυνε ο Πρωθυπουργός, στις 20 Αυγούστου, μετά και από την τυπική έξοδο από τα μνημόνια, θα έπρεπε να συζητήσω με όλους.

Πρώτα ξεκινάς από τον ιδεολογικά πλησιέστερο, από τον συγγενή μου πολιτικά. Άρα από εκεί ξεκινάς να δεις που υπάρχουν συγκλήσεις, αν υπάρχουν. Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Αυτά προκύπτουν μέσα από μία συζήτηση. Αυτό και έγινε και έτσι προέκυψε αυτή η εθνική συμμαχία όπως εγώ την έχω ονομάσει και έτσι είναι κατά την γνώμη μου διότι εμείς αναλάβαμε ως Ν.Ε.Ο. μία ευθύνη που δεν μας αναλογεί και λέω δεν μας αναλογεί διότι ιδρύθηκε το Ν.Ε.Ο. στις 20 Ιουλίου και πήρε στις πλάτες του την τελευταία περίοδο, τον τελευταίο χρόνο της κυβερνητικής θητείας αυτής της κυβέρνησης, την ευθύνη έτσι όπως ορίζει η καραμανλική σχολή σκέψης, μιας και μου το θίξατε, κύριε Λυριτζή και ο Καζαντζάκης επίσης, της ευθύνη να αποδείξει εν τη γενέσει του, μόλις γεννήθηκε αυτό το κόμμα ότι είναι σοβαρό, ότι είναι υπεύθυνο και αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν στέκεται στην γωνία δειλός παρατηρητής εκτιμώντας το πολιτικό κόστος εάν η πατρίδα χρειάζεται βοήθεια, αυτή είναι όλη η ιστορία.

Άρα λοιπόν όσοι σπεύδουν, αν πουν, ότι εν πάση περιπτώσει θα συνεργαστούμε με τους μεν, με τους δεν αυτά θα μας τα πει η κοινωνία ο κόσμος κάτω τον οποίο εμείς παίρνουμε σοβαρά υπόψη μας, όσο δε αφορά στην συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να το πω εδώ στην εκπομπή σας μου δίνεται την ευκαιρία ότι δεν υπήρξε διάβαζα και εγώ όπως εσείς γράφεται εμείς πρέπει να διαβάζουμε, διαβάζει όμως και ο κόσμος, λοιπόν διάβασα κάπου σε πολλά ότι ήταν προϋπόθεση αυτό, δηλαδή να πω εγώ ναι στην συμφωνία των Πρεσπών για να συμμετέχουμε στην κυβέρνηση. Ακούστε δύο προϋποθέσεις έβαλε το Ν.Ε.Ο. και εγώ ως εκπρόσωπος του και ως βουλευτής σ’ αυτή την συμμαχία…

Δημοσιογράφος: Για την συμμετοχή; ναι.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: …και θα σας τις πω εδώ στην εκπομπή σας. Η μία λοιπόν ήταν η κοινωνική ατζέντα να μπορούμε να συγκλίνουμε σε μία κοινωνική ατζέντα διότι εγώ απομακρύνθηκα επίσης διαγράφηκα από την Νέα Δημοκρατία διότι ύψωσα ισχυρή ένσταση σε σχέση με την μετάλλαξη στο κομμάτι της κοινωνικής ατζέντας της Νέας Δημοκρατίας και είπα δεν μπορούμε να πούμε να γίνουμε νεοφιλελεύθεροι κοινωνικοί θα πρέπει να είμαστε κοινωνικά φιλελεύθεροι με πυρήνα της πολιτικής μας τον άνθρωπο. Η πρώτη λοιπόν προϋπόθεση που έθεσα ήτανε η κοινωνική ατζέντα και η δεύτερη η κάθαρση, η διαφάνεια στο δημόσιο βίο, καμία άλλη προϋπόθεση δεν υπήρξε άρα λοιπόν…

Δημοσιογράφος: Δεν σας είπαν δηλαδή, πες τι θα ψηφίσεις στο μακεδονικό για να, κανείς ωραία εντάξει, εντάξει σαφές, σαφές

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: …όχι όχι ασφαλώς, αφού έχω πει είμαι σαφής, άρα λοιπόν γι’ αυτό είμαστε εδώ για να ξεκαθαρίσουμε τα ζητήματα.

Δημοσιογράφος: Αφού είστε τόσο ευαίσθητοι στην κοινωνική ατζέντα λοιπόν θέλω ένα σχόλιο σας για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το θέμα τον συντάξεων ο κύριος Τσακαλώτος, για τους συνταξιούχους οι οποίοι είναι στο τέλος του βίου τους και έτσι θα λυθεί το ασφαλιστικό, έτσι θα λυθεί το θέμα της προσωπικής διαφοράς.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι ακούστε να σας πω κάτι εγώ έχω την εντύπωση εμείς στην πολιτική ότι και να έχουμε στο νου μας, στο κεφάλι μας ως σχεδιασμό, θα πρέπει με τέτοια ζητήματα να είμαστε προσεκτικοί πως τα διατυπώνουμε. Ο κύριος Τσακαλώτος είναι τεχνοκράτης, είναι βεβαίως πολιτικός, κάνει λοιπόν έτσι όπως τον άκουσα εγώ τουλάχιστον, δεν θα το έλεγα ποτέ εγώ αυτό, έτσι για να είμαστε ξεκάθαροι, ο καθένας έχει τον τρόπου του και κρίνεται από αυτό και αξιολογείται πλην όμως θεωρώ ότι η ουσία είναι το ίδιο το ζήτημα αυτό κάθε αυτό, ήτανε μία από τις προϋποθέσεις σε ανύποπτο χρόνο εγώ ως επικεφαλής του Ν.Ε.Ο., είχα επισκεφτεί το Υπουργείο Εργασίας, είχα κάνει προτάσεις για το ζήτημα αυτό οι οποίες και έγιναν αποδεκτές εκ των πραγμάτων φαίνεται αυτό που η κυβέρνηση προσπαθεί ένα μέτρο το οποίο είναι αχρείαστο το οποίο δεν έχει καμία διαρθρωτική αξία και το οποίο δεν αλλοιώνει τους δημοσιονομικούς στόχους της χώρας, άρα να έχει πρόβλημα με τους έξω με τους εταίρους μας με τους δανειστές μας, αυτό θα πρέπει να το πάρει πίσω.

Εμείς στο Ν.Ε.Ο. ήμασταν πεντακάθαροι στο ζήτημα αυτό, προτείναμε και τρόπους και νομίζαμε ότι αυτό είναι το σωστό και αυτό επιδιώκουμε να γίνεται, άρα την ουσία κοιτώ, η ουσία είναι στην σωστή κατεύθυνση τη φρασεολογία τώρα ο καθένα μας να προσέχει και δει τόσο ευαίσθητα.

Δημοσιογράφος: Μία και λέμε για την ουσία των θεμάτων και την σωστή κατεύθυνση που πρέπει να έχουν οι επιλογές μας και τα λοιπά και τα λοιπά, εγώ ποια γραμμή κυβερνητική πρέπει να θεωρήσω ότι είναι η σωστή και αυτή που πρέπει να ακολουθεί η δικιά σας που λέει να καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου ή της κυρίας Γεροβασίλη που είστε στο ίδιο Υπουργείο να παραμείνει;

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Το διάβασα και αυτό και θέλω να πω στην Νέα Δημοκρατία η οποία βγάζει ανακοινώσεις, ως προς τη Νέα Δημοκρατία διότι.

Δημοσιογράφος: Βλέπω εδώ υπάρχει ανακοίνωση Μάξιμου Χαρακόπουλου του αρμόδιου εκεί τομεάρχη.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι ναι, δεν ευθύνεται γι’ αυτό που συμβαίνει εννοώ η παράταξη και εκεί θα πρέπει να προσέξουν να διαβάζουν σωστά τους όρους μίας και εσείς είπατε προηγουμένως οτι είμαι Καραμανλική, πράγματι είμαι της καραμανλικής σχολής σκέψης, όταν λοιπόν ένας Καραμανλής μιλάει για παράταξη δεν μιλάει για ένα κόμμα μόνο, τα στενά όρια ενός κόμματος, δεν οριοθετείτε μία παράταξη σε ένα κόμμα, η παράταξη έχει ευρεία έννοια και το λέω αυτό γιατί πάει εκεί στην Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία αλλά η ομάδα, αυτοί που εν πάση περιπτώσει τώρα είναι στα πράγματα, λοιπόν η παράταξη ορίζεται ως ένα σύνολο αρχών και αξιών, το οποίο ασπάζονται και υιοθετούν πολλοί και το οποίο είναι ευρύτερο από το κόμμα και οριοθετείται σε στενά, κλειστά όρια. Άρα λοιπόν θα πρέπει να προσέξουν όλοι τη φράση ότι η παράταξη πρέπει να κερδίσει άρα οι ιδέες μας, οι ιδέες κερδίζουν μόνο με την συμμετοχή όταν συμμετέχεις στην κυβέρνηση, για παράδειγμα κερδίζουν οι ιδέες σου, αλλιώς τις εγκαταλείπεις, είσαι θεωρητικός της πολιτικής, δεν είσαι ενεργός της ρεαλιστικής πολιτικής.

Δημοσιογράφος: Υπουργέ μου, κυρία Υπουργέ.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ένα, και το δεύτερον, ακούστε με, κύριε Καμπουράκη, να σας δώσω απάντηση και γι αυτό που ειπώθηκε προηγουμένως. Δεν υπάρχει καμία απολύτως διάσταση το αυτονόητο, είπαμε η κυρία Γεροβασίλη κι εγώ.

Η κυρία Γεροβασίλη αναφέρθηκε στο πλαίσιο του νόμου κι εγώ αναφέρθηκα στην ανάγκη επανεξέτασης ενός νόμου, τον οποίο άλλωστε ο δημιουργός του, δηλαδή ο κύριος Παρασκευόπουλος πρέπει να σας πω ότι τον Αύγουστο 29/08, είπε ότι «Ναι πρέπει να αλλάξει ο νόμος μου, διότι η νομοθεσία τίθεται υπό επανεξέταση».

Άρα δεν υπάρχει καμία διάσταση, άρα επειδή γράφονται και χαρακτηρισμοί μέσα στην ανακοίνωση του κυρίου Χαρακόπουλου, τον οποίο εκτιμούσα εν πάση περιπτώσει, δεν χρειάζεται να βάζει χαρακτηρισμούς. Στην πολιτική κάνεις πολιτικούς χαρακτηρισμούς, όχι προσωπικούς, λοιπόν διότι δείχνεις τότε ότι έχεις έλλειμμα ότι κάποιος σου παίρνει την πολιτική, για την οποία εσύ θεωρητικολογείς και την εφαρμόζεις και σε ενοχλεί. Ε, δεν γίνεται έτσι, όποιος αφήνει κενό το καλύπτει κάποιος άλλος.

Δημοσιογράφος: Έτσι είναι. Σαφές.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Λοιπόν, να προσέχουν τι ανακοινώσεις βγάζουν διότι είναι φαιδρές.

Δημοσιογράφος: Να σας πω τώρα, επί τη ευκαιρία, μπορείτε να μας κάνετε ένα σχόλιο για αυτή την εικόνα που είδαμε χθες στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είναι αρμοδιότητά σας, λίγο κι η αστυνομία μπλέκεται, για το θάνατο του… πως το είδατε αυτό για πείτε μας.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ζούμε σε καιρούς παράξενους, εδώ ο πολιτικός κόσμος έχει πολύ μεγάλη ευθύνη. Το είδα κι εγώ κι εσείς και όλοι, και ως άνθρωπος, ως πολίτης θα πρέπει να εφαρμόζουμε αυτό που έλεγε ο Σόλωνας, έστω κι ένας στη δημοκρατία αν αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, έχουμε πρόβλημα.

Λοιπόν, ακούστε να σας πω δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα κι εδώ έχουμε ευθύνη ο πολιτικός κόσμος, το σύνολό μας, γιατί στο πλαίσιο της αστικής αντιπαράθεσης κι όχι της εθνικής επιχειρηματολογίας για τη χώρα, για το καλό της χώρας, δημιουργούνται αυτοματισμοί στην κοινωνία από την φρασεολογία και την ακραία ρητορική κομμάτων, τα οποία δημιουργούν φόβο και τρόμο στους πολίτες πέρα από τα υπαρκτά φαινόμενα, με αποτέλεσμα ο κόσμος αυτό να το προσλαμβάνει και ως μία κατεύθυνση.

Αυτό που συνέβη χθες είναι ακριβώς η απόδειξη του ότι πρέπει να ανησυχούμε πάρα πολύ, πάρα πολύ όταν σε μία δημοκρατική και ευνομούμενη κοινωνία σε ένα κράτος δικαίου οι πολίτες αισθάνονται την ανάγκη να λιντσάρουν, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Δημοσιογράφος: Ναι.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Αυτό σημαίνει ότι οι ακραίοι βρίσκουν έδαφος υποδόρια θέλετε; Υποδόρια.

Δημοσιογράφος: Ναι, εντάξει σωστό είναι αυτό.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Και ότι ο πολιτικός κόσμος οφείλει να ενισχύσει τα τείχη του. Άρα δε χωράει μικροκομματική συζήτηση. Εδώ θέλει σοβαρή κουβέντα.

Δημοσιογράφος: Μάλιστα, να ρωτήσω κάτι. Ψάχνετε καθόλου εσείς ανάμεσα στα υπόλοιπα που ψάχνει η ανάκριση, εάν υπάρχουν ευθύνες πως έδρασαν τα αστυνομικά όργανα στο συγκεκριμένο περιστατικό;

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Εμείς ψάχνουμε τα πάντα και όταν λέμε εμείς τα αρμόδια όργανα, δεν πάνε οι Υπουργοί…

Δημοσιογράφος: Όχι η Υπουργός, το Υπουργείο όμως, δηλαδή ο Ανακριτής θα ψάξει το ΕΚΑΒ, τον κοσμηματοπώλη και λοιπά, αλλά εκεί εμφανίστηκαν και αστυνομικοί. Κοιτάτε μήπως και αστυνομικοί υπερέβησαν; Μήπως, λέω, αν ;

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις τουλάχιστον από τότε που εμείς αναλάβαμε, φαντάζομαι και πριν δε θέλω να αμφισβητήσω κανέναν. Εγώ δεν ήρθα να καταλύσω τους προηγούμενους, ούτε εις τας γραφάς.

Ήρθα να δουλέψω για το καλό της χώρας, λοιπόν, και ιδιαίτερα στον ευρύ τομέα της ασφάλειας, που θεωρώ ότι είναι προϋπόθεση, στο Ν.Ε.Ο. το πιστεύουμε πολύ, στο Υπουργείο το πιστεύουμε πολύ, είναι προτεραιότητα για την ασφάλεια, για την ποιότητα ζωής και για την πολυπόθητη ανάπτυξη, κύριε Καμπουράκη και κύριε Λυριτζή.

Ασφαλώς υπάρχουν όργανα, δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, όπως κάποιοι πάνε να παρουσιάσουνε τα πράγματα, γίνεται ενδελεχής δουλειά με σύστημα, με μέθοδο, ακριβώς για να μην έχουμε ξανά τέτοιου είδους φαινόμενα. Έτσι; Κι όχι μόνο για το συγκεκριμένο, γενικότερα.

Δημοσιογράφος: Όχι, με την ευκαιρία.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Και ειδικότερα, να μην έχετε καμία αμφιβολία γι αυτό.

Δημοσιογράφος: Εντάξει, ωραία. Ευχαριστούμε πολύ. Καλημερίζουμε.

Δημοσιογράφος: Καλημέρα σας.

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καλημέρα σας, γεια σας.

Τελευταίες Αναρτήσεις