Σα 26 Νοεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Ιούλιος 201819-07-2018: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.)

19-07-2018: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 19 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.)

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.).

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. Ευάγγελος Χριστακόπουλος, συνοδευόμενος από τους Δημήτριο Μπέττα, Γρηγόριο Αναγνώστου, Νικήτα Καλογιαννάκη, Δημήτριο Πανόπουλο, Παναγιώτα Τέντε και Χρήστο Ντούφα. Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

K ατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας, κυρίως αυτά της υγειονομικής ασφάλισης και συνταξιοδοτικά.

Τελευταίες Αναρτήσεις