Δε 29 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Απρίλιος 201827-04-2018: Τον Έβρο επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος

27-04-2018: Τον Έβρο επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Aθήνα, 27 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Έβρο επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιος επί θεμάτων αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης, Τζανέτος Φιλιππάκος, επισκέφθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 την περιοχή του Έβρου, ως εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης, σχετικά με τη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος.

Ο κ. Φιλιππάκος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγο Νικόλαο Μενεξίδη, επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, όπου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα, από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ταξίαρχο Παναγιώτη Κουτούζο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αστυνομικό Διευθυντή Πασχάλη Συριτούδη.

Τόσο στην Αλεξανδρούπολη, όσο και στην Ορεστιάδα, ο κ. Φιλιππάκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το αστυνομικό προσωπικό, που υπηρετεί στις δύο διευθύνσεις του Έβρου, ενώ είχε συναντήσεις με εκπροσώπους Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών, κατά τις οποίες ενημερώθηκε για τα θέματα που τους απασχολούν.

Τέλος, ο κ. Φιλιππάκος επισκέφθηκε το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α) και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.), στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, και το Τελωνείο Κήπων, όπου ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους για την τρέχουσα κατάσταση.

Τελευταίες Αναρτήσεις