Σα 4 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Απρίλιος 201825-04-2018: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με δημάρχους των Νοτίων Προαστίων της Αττικής

25-04-2018: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με δημάρχους των Νοτίων Προαστίων της Αττικής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 25 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με δημάρχους των Νοτίων Προαστίων της Αττικής

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας συναντήθηκε, σήμερα 25 Απριλίου 2018, με δημάρχους των Νοτίων Προαστίων της Αττικής.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης στις περιοχές των δήμων. Μετείχαν ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Δαμηλάκος, ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης συνοδευόμενος από τον Ιωάννη Δημάκη, καθώς και η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου και ο Αντιδήμαρχος Σπήλιος Διαβολίτσης.

Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετείχε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ από την Ελληνική Αστυνομία και ο Αρχηγός Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης.

Έμφαση δόθηκε στον επικαιροποιημένο σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. για βελτίωση της εμφανούς αστυνόμευσης και την καλύτερη αξιοποίηση του αστυνομικού προσωπικού στην υπηρεσία των πολιτών με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Συμφωνήθηκε, τέλος, να εξεταστεί η πορεία υλοποίησης των δράσεων στα μέσα του επόμενου μήνα.

Τελευταίες Αναρτήσεις