Τρ 3 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Μάρτιος 201813-03-2018: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

13-03-2018: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας συναντήθηκε σήμερα, 13 Μαρτίου 2018, με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε κλίμα αλληλοκατανόησης, έγινε εκτενής αναφορά στο νέο μοντέλο πεζής αστυνόμευσης, η εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Μοντέλο, που ήδη έχει θετικά αποτελέσματα και όλοι αναγνώρισαν ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις στην προσπάθεια να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και ότι θα υπάρχει μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των εκπροσώπων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για στοχευμένες δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης αναφέρθηκε στο επικαιροποιημένο σχέδιο αστυνόμευσης σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες της Αθήνας, καθώς και σε σχεδιασμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα εφαρμοστούν κατά την τουριστική περίοδο.

Στη συνάντηση μετείχαν από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ο πρόεδρος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο β’ αντιπρόεδρος Νικόλαος Κογιουμτσής, ο γ’ αντιπρόεδρος Ηλίας Μάνδρος και ο νομικός σύμβουλος Μηνάς Βαρτανιάν, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης.

Τελευταίες Αναρτήσεις