Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2018Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201801-01-2018: Εορταστικά μηνύματα του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από το Κέντρο της...

01-01-2018: Εορταστικά μηνύματα του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, κατά την αλλαγή του χρόνου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 1 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εορταστικά μηνύματα του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, κατά την αλλαγή του χρόνου

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, κατά την αλλαγή του έτους, επισκέφθηκαν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, όπου αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τους αστυνομικούς οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία.

Στο μήνυμα του ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, σε όλους που πιστοί στο καθήκον και με αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία εργάζεστε φιλότιμα αυτή την στιγμή. Ξέρω τι σημαίνει αυτή η προσπάθεια τέτοιες μέρες, αλλά κάποιοι πρέπει να υπηρετούν σωστά το κοινωνικό σύνολο και εσείς το υπηρετείτε. Χρόνια καλά, ήρεμα, δημιουργικά.

Η καινούργια χρονιά είναι χρονιά ελπίδας για να βγούμε από τα μεγάλα προβλήματα των προηγούμενων ετών και με προσπάθεια, με φιλότιμο, όπως καλά ξέρετε, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας ».

Στη συνέχεια, στο μήνυμά του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι απευθύνομαι σε εσάς που αυτήν την ώρα της αλλαγής του χρόνου προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες σας στην κοινωνία, για να μπορούν οι συνάνθρωποι μας με ασφάλεια και ηρεμία να ζουν όπως εκείνοι επιθυμούν αυτές τις εορταστικές χαρούμενες ώρες.

Απευθύνομαι σε εκείνους που κάθε στιγμή του χρόνου σε όλα τα σημεία της ελληνικής επικράτειας εκπληρώνουν την σημαντική εθνική και κοινωνική τους αποστολή με επαγγελματισμό, με υπευθυνότητα, με αποτελεσματικότητα, με σεβασμό προς τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του.

Απευθύνομαι σε όλους που ως μέλη της αστυνομικής οικογένειας συμμετέχετε συνειδητά στην κοινή συλλογική προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας να ανταποκριθεί με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στις προσδοκίες και απαιτήσεις της πολιτείας και των πολιτών.

Αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας το έργο και την προσφορά σας, κατανοώντας απολύτως και συναισθανόμενος τις ιδιαίτερες συνθήκες και τις δυσκολίες, υπό τις οποίες πολλές φορές καλείστε να εκπληρώσετε τα καθήκοντα σας και πεπεισμένος πως παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες θα συνεχίσετε με την ίδια θέληση, την ίδια αποφασιστικότητα, με το ίδιο αίσθημα χρέους και ευθύνης την αποστολή σας.

Σας εκφράζω δημοσίως την ικανοποίηση, την στήριξη και την ευαρέσκεια μου και εύχομαι από καρδιάς σε εσάς και τις οικογένειες σας χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, καλοτυχία και δύναμη.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Τελευταίες Αναρτήσεις