Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2017Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201722-10-2017: Επίσκεψη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας στους αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401 Γ.Σ. Νοσοκομείο Αθηνών

22-10-2017: Επίσκεψη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας στους αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401 Γ.Σ. Νοσοκομείο Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας στους αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 401 Γ.Σ. Νοσοκομείο Αθηνών

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφτηκε σήμερα, 22 Δεκεμβρίου 2017, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Τους νοσηλευόμενους αστυνομικούς επισκέφτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη και τον Διευθυντή Υγειονομικού, Υποστράτηγο (ΥΓ) Ηλία Μαλεβίτη.

Στο νοσοκομείο τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών Υποστράτηγος (ΥΓ) Παναγιώτης Κοτιλέας και μέλη της διοίκησης και προσωπικό του νοσοκομείου.

Η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία προσέφερε συμβολικά δώρα στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου διαβεβαίωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Τόσκα ότι η περίθαλψη των αστυνομικών διεξάγεται απρόσκοπτα. Συζητήθηκαν, επίσης, οι διαδικασίες που μπορεί να εφαρμοστούν για τη νοσηλεία μελών οικογενειών αστυνομικών, καθώς και η εκτέλεση υπηρεσίας γιατρών της Αστυνομίας στο Νοσοκομείο.

Τελευταίες Αναρτήσεις