Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2017Δελτία Τύπου Ιούνιος 201726-06-2017: Μήνυμα του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

26-06-2017: Μήνυμα του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Η μάχη κατά των ναρκωτικών αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι άοκνες προσπάθειες του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν θετικά αποτελέσματα, που έρχονται έπειτα από μεθοδικό σχεδιασμό. Καίρια χτυπήματα έχουν δοθεί στους εμπόρους του θανάτου με την εξάρθρωση εγκληματικών ομάδων που δρούσαν στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο φέτος έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, που υπερβαίνουν το ετήσιο σύνολο πέρυσι. Ενδεικτικά, κάθε μήνα φέτος κατάσχονται ποσότητες κάνναβης που προσεγγίζουν τους δύο τόνους, πριν αυτές διακινηθούν από τους εμπόρους.

Για αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στο προσωπικό που -πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες- συνέβαλε σε αυτές τις επιτυχίες.

Δεν μπορούμε, όμως, να εφησυχάζουμε. Ο αγώνας είναι δύσκολος και οφείλουμε όλοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να υπηρετούμε τους πολίτες και την κοινωνία.

Η 26η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ωστόσο την κάθε ημέρα πρέπει να δίδεται η μάχη για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών τόσο σε αστυνομικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό. Αποτελεί χρέος μας απέναντι στην κοινωνία και τη νέα γενιά.

Τελευταίες Αναρτήσεις