Πα 27 Ιανουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2017Δελτία Τύπου Μάιος 201727-05-2017: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφθηκαν τον πρώην...

27-05-2017: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφθηκαν τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 27 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφθηκαν τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στους δημοσιογράφους.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καλημέρα. Επισκεφθήκαμε τον κύριο Παπαδήμο και είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του πηγαίνει καλά. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση. Είναι σε καλά χέρια εδώ στο νοσοκομείο. Η Κυβέρνηση, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας προσπαθεί, ώστε να φέρει γρήγορα στη δικαιοσύνη τους τρομοκράτες.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές ή να το παίζουν «επαναστάτες» εντός πολλών εισαγωγικών, γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα και έχει άλλη γνώμη. Και αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανέναν παρά μόνο τον εαυτό τους.

Τους έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός και πολύ σύντομα πιστεύουμε και εργαζόμαστε ώστε να βρεθούν στα χέρια της δικαιοσύνης. Είναι λάθος όταν κάποιοι, κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά.

Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις, γιατί η Αριστερά πιστεύει ότι ο λαός είναι αυτός που κάνει τις αλλαγές, ο λαός προωθεί τις πολιτικές καταστάσεις και ο λαός με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για το καλύτερο. Σας ευχαριστώ.

Δημοσιογράφος: Για τα θέματα ασφαλείας στη Βουλή κύριε Τόσκα…

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Τα υπόλοιπα που έχουν σχέση με τις αστυνομικές έρευνες, οι οποίες όπως καταλαβαίνετε συνεχίζονται, οι Αστυνομικές Αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να βγάλουν κάποιο αποτέλεσμα. Δεν θα ανακοινωθεί τίποτα αν δεν ολοκληρωθούν οι αστυνομικές έρευνες. Επομένως τα τεχνικά θέματα…

Δημοσιογράφος: … Διαφέρουν οι δηλώσεις κύριε Τόσκα…

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: …τα τεχνικά θέματα ή όποιες λεπτομέρειες που έχουν σχέση με τις αστυνομικές έρευνες, θα ολοκληρωθούν όταν διευκρινιστούν οι καταστάσεις.

Δημοσιογράφος: …υπάρχει μία ασάφεια με το φάκελο, από πού παρελήφθη…

Δημοσιογράφος: Από πού ελέγχθηκε ο φάκελος;

Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ τι σας είπε;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Διαπίστωσα ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο κύριος Παπαδήμος. Μιλήσαμε και με τους γιατρούς του, τον καθηγητή τον κύριο Ρούσσο, τους άλλους γιατρούς. Μιλήσαμε και με τον ίδιο, εκτενώς μπορώ να πω. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύουμε ότι σύντομα η ανάρρωσή του θα ολοκληρωθεί.

Δημοσιογράφος: Υπάρχει κενό ασφαλείας Υπουργέ; Τι σας είπε για το χτύπημα;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Συζητήσαμε ορισμένα ζητήματα για το πώς έγινε, αυτά που ξέρετε, και συζητήσαμε και τα θέματα υγείας του.

Δημοσιογράφος: Ο έλεγχος του φακέλου από πού έγινε κύριε Τόσκα;
Και αν βλέπετε ότι υπάρχουν κενά στην ασφάλεια;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ό,τι κενό υπάρχει θα κοιτάξουμε να καλυφθεί.

Τελευταίες Αναρτήσεις