Πα 3 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2017Δελτία Τύπου Μάιος 201709-05-2017: Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον ραδιοσταθμό "Alpha 9,89"

09-05-2017: Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον ραδιοσταθμό “Alpha 9,89”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 9 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον ραδιοσταθμό "Alpha 9,89"

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας παραχώρησε σήμερα, Τρίτη 9 Μαΐου 2017, συνέντευξη στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Σπύρο Λάμπρου κατά τη διάρκεια εκπομπής στο ραδιοσταθμό “Alpha 9,89”. Ακολουθεί το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης:

Δημοσιογράφος: Καλή σας ημέρα κύριε Τόσκα.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καλημέρα κύριε Λάμπρου, καλημέρα κύριε Βερύκιε.

Δημοσιογράφος: Γνωρίζοντας ότι είστε λάτρης της ιστορίας, θα ήθελα να ξεκινήσω τη κουβέντα με τη σημερινή μέρα 9η Μαΐου. Εβδομήντα χρόνια από τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών, τι σημαίνει αυτή η μέρα; Πρέπει να σημαίνει κάτι για τις νεότερες γενιές;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Οι λαοί οι οποίοι ξεχνούν την ιστορία τους, κύριε Βερύκιε και κύριε Λάμπρου, έχουν συνέπειες στο μέλλον τους. Και γι’ αυτό, γνωρίζοντας ότι απευθυνόμαστε και σε νέα παιδιά, σε νέους ανθρώπους που πιθανόν να έχουν ξεχάσει κάποια ιστορικά γεγονότα, ιστορικά γεγονότα όχι της μιας μέρας αλλά ιστορικά γεγονότα τεράστιας σημασίας και μεγάλης διάρκειας, όπως ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος που πάλι δεν ήταν ένας πόλεμος ανάμεσα σε ουδέτερους. Δεν ήταν ένας πόλεμος ανάμεσα σε δυο έθνη, ήταν ένας πόλεμος ο οποίος διεξήχθη από το ‘39 μέχρι το ‘45 με τεραστία ένταση ανάμεσα στο κτήνος, στο θηρίο του ναζισμού και του φασισμού και τις δυνάμεις εκείνες και τους λαούς και τα έθνη που δεν θέλησαν να υποταχτούν. Και τελικά ξέρουμε ποια ήταν η τύχη του κτήνους του φασισμού και του ναζισμού.

Σαν μια τέτοια μέρα το 1945 υπογράφτηκε η άνευ όρων συνθηκολόγηση στο Βερολίνο ανάμεσα σε έναν Γερμανό στρατηγό και τους εκπροσώπους των νικητριών δυνάμεων, δηλαδή τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών δημοκρατιών και της Σοβιετικής Ένωσης

Δημοσιογράφος: Αυτό το θηρίο του ναζισμού και του φασισμού 70 χρόνια μετά όμως εξακολουθεί να βρυχάται.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Γι’ αυτό πρέπει να μαθαίνουμε την ιστορία μας, γι’ αυτό πρέπει να επαναλαμβάνουμε τι έγινε τότε και να θυμίσουμε και σε κάποιους από αυτούς οι οποίοι αρέσκονται σε αυτές τις ιδέες, ποια ήταν η τύχη τους τέτοια μέρα όταν είχε γεμίσει πτώματα το Βερολίνο από ναζί στρατιώτες.

Γιατί, ξέρετε κάτι, ο αντίπαλος τέτοιας μορφής δεν αντιμετωπίζεται με λουλουδάκια. Δεν αντιμετωπίστηκε το κτήνος στο Βερολίνο ούτε με λουλουδάκια ούτε με ευχές ούτε με επιστολές.

Αντιμετωπίστηκε με τις ερπύστριες των δυνάμεων εκείνων, των κοινοβουλευτικών δημοκρατιών και της Σοβιετικής Ένωσης οι οποίες πολεμούσαν για πάρα πολλά χρόνια όπως είπα, από το ‘39 μέχρι το ‘45. Η χώρα μας νομίζω είχε πάνω από 400.000 νεκρούς. Μόνο οι στρατιωτικοί οι οποίοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν ήταν γύρω στις 45.000.

Δημοσιογράφος: Και κάνει εντύπωση που κάποιοι το ξεχνούν.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι, ακριβώς γι’ αυτό το επαναλαμβάνουμε.

Δημοσιογράφος: Δεν ακούγεται όμως λίγο σκληρό αυτό το οποίο λέτε; Βέβαια αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δημοσιογράφος: Πόλεμος είναι, δεν είναι καλά τα πράγματα εκεί, το ξέρεις καλύτερα.

Δημοσιογράφος: Σήμερα δηλαδή, αυτό το φάντασμα του φασισμού και του ναζισμού που βρυχάται σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον πλανήτη μόνο με τέτοιο τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί, δηλαδή πονάει δόντι κόβει κεφάλι;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Κύριε Βερύκιε ο κόσμος μετά τον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο, μετά το ‘18 νόμιζε ότι δεν θα έχουμε ξανά πολέμους. Έκανε τεράστια λάθη σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της ηττημένης Γερμανίας και παρέλειψε την αναβίωση των δυνάμεων εκείνων της καταστροφής που είχαν ρημάξει την Ευρώπη στα χαρακώματα του Βερντέν και της Βόρειας Γαλλίας. Και γι’ αυτό ξαναείδαμε το θηρίο να δυναμώνει και να προκαλεί καταστροφή σε παγκόσμια έκταση από τον Ατλαντικό μέχρι την άλλη μεριά, τον Ειρηνικό, για να μη ξεχάσουμε και τον ολοκληρωτισμό της ιαπωνικής αυτοκρατορίας και το τι προκάλεσε στον Ειρηνικό.

Δημοσιογράφος: Με αυτά που λέτε νομίζω ότι φοβίζετε και κάποια ακροδεξιά στοιχεία που βρίσκονται στη χώρα μας και δεν έχουν…

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Θα σας πω. Καταρχάς πρέπει να καταλάβουν όσοι μας ακούν ότι τα προβλήματα λύνονται με τη δυναμική, με την πάλη την καθημερινή μέσα από τους αγώνες των μαζών, μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Δεν λύνονται τα προβλήματα όταν κάποιοι προσβλέπουν σε φωτεινά μυαλά ή σκοτεινά μυαλά, δηλαδή σε αυταρχισμούς και σε ηγέτες τύπου Χίτλερ και Μουσολίνι ή Χιροχίτο από την άλλη μεριά.

Τα προβλήματα λύνονται όταν συμμετέχουν οι μάζες και όχι όταν μπαίνουν στο περιθώριο οι λαοί και οι μάζες. Αλλά σε κάθε περίπτωση όχι μόνο είναι σκληρό, αλλά θέλω να ακούγεται και με τη σκληρότητα που πρέπει, ότι όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο και οι κοινοβουλευτικές δημοκρατίες και οι δημοκρατίες μας κινδυνέψουν, αυτές οι δημοκρατίες είναι πολύ πιο σκληρές από οποιοδήποτε άλλο καθεστώς όταν πρόκειται να υπερασπιστούν την ίδια την ύπαρξη τους. Αυτό έγινε στην διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και νίκησαν οι Δημοκρατίες.

Δημοσιογράφος: Εγώ νομίζω ότι στέλνει και ένα μήνυμα στα παιδιά της Χρυσής Αυγής να κάτσουν καλά.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αυτοί οι οποίοι με μεγάλα λόγια, μεγάλες υπερπατριωτικές κουβέντες, σπάνια όχι στην πράξη, γιατί όσοι είναι πατριώτες υπερασπίζονται την πατρίδα εκεί που πρέπει και όταν πρέπει και το έχουν κάνει. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις, λοιπόν, αυτοί οι οποίοι λένε τα μεγάλα λόγια θα πρέπει να διαβάσουν ιστορία για να δουν τι προκάλεσε ο ναζισμός και ο φασισμός στη χώρα. Σας λέω, μόνο 45.000 στρατιωτικούς και 300.000 – 400.000 περίπου το σύνολο των νεκρών στην Ελλάδα.

Δημοσιογράφος: Ποιος ξεχνάει την Αθήνα με τα νεκρά παιδιά και ποιος να ξεχάσει τώρα για όνομα του Θεού…

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: …που μεταφέρονταν με τα καροτσάκια από την Αθήνα.

Δημοσιογράφος: Απίστευτα πράγματα, τι λέτε. Μάλιστα. Λοιπόν, πάμε και λίγο στα δικά μας, γιατί βλέπω και τα μηνύματα εδώ από τον κόσμο, θέλω να σας ρωτήσω, ο κόσμος…

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: …όλα δικά μας και αυτά δικά μας…

Δημοσιογράφος: …αυτά και αν είναι δικά μας, έχετε δίκιο. Λοιπόν, κύριε Υπουργέ πάμε λίγο στα τελευταία τα γεγονότα. Πάμε λίγο στο Πανθεσσαλικό και τα επεισόδια που έγιναν εκεί…

Δημοσιογράφος: Πάλι πλακωνόμουν και υπερασπιζόμουν εσένα και την Αστυνομία, χθες. Όλοι, φταίει λέει η Αστυνομία…

Δημοσιογράφος: Όχι δεν έλεγαν όλοι φταίει η Αστυνομία, για πρώτη φορά…

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ότι γίνεται, ότι γίνεται…

Δημοσιογράφος: Λοιπόν ποιος έφταιγε; Γιατί έγιναν όλα αυτά; Μιλάμε για πολύ ακραία πράγματα, μιλάμε για μαχαίρια, έβλεπα τη φωτογραφία που έδωσε η Ελληνική Αστυνομία με τα τηγάνια, τσεκούρια…

Δημοσιογράφος: Αυτά τα βρήκε όμως…

Δημοσιογράφος: Ναι τα βρήκε, είναι τρομερές εικόνες όμως ρε Δήμο. Ποιος έφταιγε και αν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Κοιτάξτε να δείτε: Αν νομίζει κάποιος ότι μέσα σε ένα πρωί, μέσα σε μία μέρα η Ελληνική Αστυνομία μπορεί να επιβάλει την ηρεμία στα γήπεδα, όταν από πίσω σέρνονται καταστάσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με ένα πλέγμα επιχειρηματικών συμφερόντων, αυταρχισμών, μη τήρησης νόμων, μη τήρησης κανόνων, δημιουργίας ομάδων μάχης για να μη πω τραμπούκικων ομάδων μάχης των διαφόρων θυρών. Αυτά δεν διορθώνονται ούτε μόνο με την αστυνομία, ούτε μέσα σε μία μέρα.

Είναι καταστάσεις και παθογένειες οι οποίες ξεκινούν, γιατί μεταφέρθηκαν επιχειρηματικά συμφέροντα και άλλα συμφέροντα ανεξέλεγκτα. Έτσι να λέμε τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη. Αυτά τα πράγματα συνέβησαν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και εκεί πάρθηκαν μέτρα σκληρά. Εγώ πιστεύω ότι και εδώ πρέπει να παρθούν αντίστοιχα μέτρα και είμαστε σε συνεργασία με τον κύριο Βασιλειάδη για να μην τα φορτωνόμαστε όλα εγώ και θα προτείνουμε στον Πρωθυπουργό, στην Κυβέρνηση, μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν αμέσως στο επόμενο διάστημα, βολεύει το κενό του καλοκαιριού.

Δημοσιογράφος: Ναι σύμφωνοι, δώστε μας δύο-τρία σημεία. Τι θα είναι αυτό, γιατί όλοι αυτό που συζητάμε και εμείς το βλέπουμε έξω και στο ρεπορτάζ. Αυτό που μας λένε είναι ότι «αρκετά φίλε μου» λένε με αυτή την ιστορία «φταίει το Υπουργείο Πολιτισμού, φταίει η Αστυνομία;».

Δεν μας ενδιαφέρει αυτό, δεν θα πατήσει άνθρωπος με το παιδί του στο γήπεδο, είναι ξεκάθαρο πλέον από εδώ και πέρα. Το θέμα είναι ότι γίνονται αυτά που γίνονται. Τι πρέπει να αλλάξει, ένα, δύο, τρία για να μη ξαναγίνουν, δηλαδή τι θα προτείνατε εσείς;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Προσωπική μου άποψη, γιατί σας είπα ότι δεν είναι θέμα μόνο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι κύρια άλλων φορέων.

Θα πρέπει η αναζήτηση των ευθυνών να φύγει από τα μεμονωμένα άτομα που κάνουν τα επεισόδια, να πάει στις ομάδες. Δεν μπορεί να καλύπτεται, γιατί καλύπτεται κακά τα ψέματα, καλύπτονται όλα αυτά τα γεγονότα από τις ομάδες και αυτό γίνεται διαχρονικά.

Πιστεύω ότι είναι και προς το συμφέρον των ίδιων των ομάδων να δημιουργηθεί ένα κλίμα ήσυχο στο γήπεδο για να μπορεί ο άλλος να πηγαίνει με την οικογένεια του, να απολαμβάνει πράγματι τον αγώνα.

Ένα λαϊκό άθλημα το ποδόσφαιρο, αν και δεν συμβαίνουν επεισόδια μόνο στο ποδόσφαιρο. Είχαμε αγώνα handball και τα μάτια της αστυνομίας ήταν στον αγώνα handball για να μη γίνουν επεισόδια.

Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Δεν μπορεί αν θέλετε και το κύριο βάρος της αστυνόμευσης να πέφτει στην αστυνόμευση των γηπέδων, έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα…

Δημοσιογράφος: Άρα λέτε λοιπόν στις ομάδες να πέσει το βάρος.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Να πέσει το βάρος και της ευθύνης και των ελέγχων, γιατί κακά τα ψέματα: Μη μου πει κανένας ότι όσοι ελέγχουν τα εισιτήρια αφήνουν και μπαίνουν μόνο αυτούς που έχουν εισιτήρια ή μη μου πει κανένας ότι οι σεκιουριτάδες είναι απλά σεκιουριτάδες ή μη μου πει κανένας ότι οι ομάδες δεν ξέρουν τι γίνεται με τις διάφορες θύρες.

Παρότι δεν είμαι αρμόδιος και δεν τα ξέρω καλά τα θέματα, γιατί είναι άλλο το χαρτοφυλάκιο το δικό μου, αυτά τα ξέρει όλος ο κόσμος όμως και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ, πώς πέρασαν λοιπόν τα μαχαίρια μέσα, πώς πέρασαν τα στειλιάρια και όλα αυτά που μπήκαν μέσα;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Κοιτάξτε οι έλεγχοι έξω από το γήπεδο -αφού θέλετε να πάμε στα επιμέρους- ήταν πάρα πολύ αυστηροί δύο μέρες πριν τον αγώνα. Ο φόβος μας ήταν μη γίνουν επεισόδια μέσα στο Βόλο. Οι έλεγχοι άρχιζαν από εδώ, από το σταθμό Λαρίσης και τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Λάρισα και το Βόλο.

Απλώθηκε όλη η Αστυνομία, 40 διμοιρίες, δεν έχει ξαναγίνει τέτοια κινητοποίηση για να προληφθούν επεισόδια. Λοιπόν, υπήρχε κόσμος που έμπαινε χωρίς εισιτήρια, είναι γνωστά αυτά τα πράγματα.

Δημοσιογράφος: Όχι πείτε τα. Έχει σημασία.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Πήγαν και αρπάχτηκαν πάνω στη γέφυρα μεταξύ των κερκίδων. Λοιπόν, δεν μπορεί να γίνονται πολεμικές επιχειρήσεις κάθε φορά που γίνεται ένας αγώνας.

Δημοσιογράφος: Άρα κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις σε αυτούς που ανέχονται και σε αυτούς που έχουν την ευθύνη.

Δημοσιογράφος: Μπράβο, τώρα λοιπόν ευθύνη σε ποιους θα ζητήσετε. Πρώτον σε ποιους θα ζητήσετε ευθύνη και δεύτερον υπάρχουν και ερωτήματα εδώ που λένε γιατί δεν έγιναν συλλήψεις. Δηλαδή αυτοί με τα μαχαίρια γιατί δεν έχουν συλληφθεί και θα τους πιάσει η Αστυνομία;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Έγιναν προσαγωγές. Το θέμα ερευνάται και γίνονται προσπάθειες αυτή τη στιγμή για να προσαχθούν στη δικαιοσύνη.

Δημοσιογράφος: Υπήρχε μια κουβέντα και το είπαμε και εμείς στο κεντρικό δελτίο ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής της περιοχής είπε πριν από λίγες μέρες, πριν γίνει ο αγώνας, να μην γίνει το παιχνίδι γιατί δεν είναι κατάλληλος ο χώρος.

Τελικά τι άλλαξε και έγινε το παιχνίδι; Και εσάς σας έβρισκε σύμφωνους; Δεν λέω από την στιγμή που μπήκαν οι φίλαθλοι μέσα, γιατί εκεί θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα να τους πείτε ότι δεν θα γίνει το παιχνίδι, φύγετε όλοι. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν εκεί; Αλλά πριν, ήσασταν σύμφωνος εσείς; Ο κύριος Βασιλειάδης ήταν σύμφωνος να γίνει το παιχνίδι στην κουβέντα που είχατε;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Εντάξει, μην ρωτάτε όλα τα θέματα του αθλητισμού εμένα. Ρωτήστε με μόνο σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφαλείας που κανονικά και αυτά είναι θέματα καθαρά της Αστυνομίας…

Δημοσιογράφος: Λοιπόν, εσείς συμφωνούσατε να γίνει το παιχνίδι;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Επειδή προσπαθείτε με πονηρό δημοσιογραφικό τρόπο…

Ξεκάθαρες κουβέντες. κύριε Λάμπρου, Σπύρο. Προσέξτε τι έγινε. Η μια ομάδα δεν ήθελε την Λάρισα επειδή είχε αντιθέσεις με κάποιους εκεί πέρα, η άλλη ομάδα δεν ήθελε το ΟΑΚΑ.

Λοιπόν, δεν μπορεί αυτά τα πράγματα να γίνονται, ούτε τα καπρίτσια των ομάδων να μπορεί το οργανωμένο κράτος να ανέχεται συνέχεια, ούτε τους διάφορους περίεργους, οι οποίοι πάνε εκεί όχι για να δουν μπάλα.

Μου έκανε εντύπωση που είχαν απλώσει πανό μπροστά τους και απορούσα πώς έβλεπαν ποδόσφαιρο με τόσα πανό μπροστά τους. Λοιπόν αυτοί πήγαν για να τσακωθούν εκεί πέρα, πήγαν για να εκτονωθούν. Δεν μπορεί να γίνονται αυτά τα πράγματα συνέχεια.

Δημοσιογράφος: Πρέπει να πέσουν ποινές τώρα, χωρίς ποινές δεν γίνεται τίποτα.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Αυτή είναι μια κατάσταση όχι πολιτισμένου κόσμου και όχι πολιτισμένων φιλάθλων. Θα πρέπει να γίνει ό,τι και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Δημοσιογράφος: Λοιπόν να κλείσουμε όμως και με μια επιτυχία της Αστυνομίας. Η σπείρα των χρηματοκιβωτίων, τους πιάσατε στο γάμο πάνω..

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Γκρινιάζατε οι δημοσιογράφοι ότι αργούμε. Εγώ καθόμουν και τις «έτρωγα» και έλεγα από μέσα μου άσε τους να γκρινιάζουν, εγώ κάνω συστηματική δουλειά. Είπα εγώ… Το Υπουργείο, η αστυνομία κ.λπ.

Δημοσιογράφος: Με συγχωρείτε από το αστυνομικό ρεπορτάζ όμως βγήκε ότι η επιχείρηση δεν στέφθηκε με επιτυχία, έτσι είπε τις πρώτες ώρες…

Δημοσιογράφος: Δεκαπέντε ανθρώπους έπιασαν, 145 υποθέσεις…

Δημοσιογράφος: Εγώ σας λέω την πρώτη μέρα που βγήκε… Καταρχάς υπήρχε διαρροή Υπουργέ μου, υπήρχε διαρροή της επιχείρησης, μην κρυβόσαστε, υπάρχει πρόβλημα.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Αυτό είναι σωστό και έχω ζητήσει και ευθύνες για τη διαρροή σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο και συγκεκριμένη εφημερίδα, ένα. Δεύτερον είναι ψέμα ότι δεν πιάστηκαν τα αρχηγικά στελέχη αυτής της συμμορίας, πιάστηκαν. Τρίτον, πιάστηκε το πλέγμα των συμμοριών και πιστεύω ότι θα αποδυναμωθούν αρκετά.

Δεν αποκλείω κάποια στιγμή να βρεθεί μία αντίστοιχη συμμορία αλλά πιστεύω ότι αυτοί που ήταν υπεύθυνοι στις πολύ μεγάλες υποθέσεις και για πολλές περιπτώσεις, έχουν συλληφθεί.

Δημοσιογράφος: Μάλιστα, λοιπόν την είδηση την έχουμε, ποινές. Το θέμα στις ομάδες επιτέλους και μακάρι να το δούμε αυτό γιατί παιδιά από Σεπτέμβρη δεν θα πατήσει άνθρωπος στο γήπεδο, δεν θα πατήσει ψυχή ούτε στη Γ’ Εθνική στο Κορωπί – Παιανία, δεν πάει κανένας γιατί φοβούνται.

Και να σας πω και κάτι: Είναι η πρώτη φορά, όχι επειδή είστε εσείς τώρα σας το λέω και το είχαμε και κουβέντα χθες με πάρα πολλούς συναδέρφους είναι η πρώτη φορά που λένε: Δεν κατάλαβα ρε συ, θα πρέπει να πηγαίνουν 30 διμοιρίες για να μην σφαχτούν, όχι να μην πάνε, αυτό που λέγατε.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Φαντάζεστε να μην πήγαιναν δηλαδή τι θα γινόταν.

Δημοσιογράφος: Να είστε καλά, καλημέρα.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Γεια σας, καλημέρα.

Τελευταίες Αναρτήσεις