Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2017Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201710-01-2017: Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στο ραδιοσταθμό Alpha 98,9

10-01-2017: Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στο ραδιοσταθμό Alpha 98,9

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στο ραδιοσταθμό Alpha 98,9

O Aναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας παραχώρησε συνέντευξη σήμερα, 10 Ιανουαρίου 2016, στο ραδιοσταθμό Alpha 98,9, στη διάρκεια της εκπομπής της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου.

Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης:

Δημοσιογράφος: Καλό μεσημέρι κύριε Τόσκα.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καλό μεσημέρι κύριε Παπαδάκου

Δημοσιογράφος : Μια δύσκολη Τρίτη για σας, για το Υπουργείο που έχει να αντιμετωπίσει, έτσι, πολλά προβλήματα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχαμε και τους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό του αστυνομικού εκεί έξω από τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Για πείτε μου λίγο για αυτό, θα αρχίσω από αυτό, γιατί αυτή είναι η επικαιρότητα κύριε Υπουργέ.

Ποιες είναι οι πρώτες ενδείξεις και τι λέτε γι’ αυτά που λέει η κυρία Γεννηματά, ότι εν πάσει περιπτώσει υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια και γι αυτό γίνονται όλα αυτά, τι απαντάτε σε αυτό;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καταρχάς μια καταδικαστέα ενέργεια από κάθε πλευρά, μια δολοφονική επίθεση απέναντι σε ανθρώπους, οι οποίοι διαφυλάσσουν την τάξη στην περιοχή.

Τέτοιες ενέργειες φυσικά δεν κάμπτουν το φρόνημα των αρχών, όπως δήλωσε και η Κυβέρνηση, γιατί έχουν αποδείξει οι άνδρες της Αστυνομίας και οι γυναίκες αυτές τις ημέρες και τις ικανότητές τους με τις επιτυχίες, με τη σύλληψη της Ρούπα που απασχολούσε να υπενθυμίσω από το 2012.

Δημοσιογράφος: Ναι δυόμιση χρόνια, πράγματι.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Από το 2012 να υπενθυμίσω… τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από το συγκεκριμένο άτομο.

Με μία πάρα πολύ συστηματική δουλειά που έγινε, με σχεδιασμό, με έρευνα, παρακολούθηση χωρίς να το μάθει κανένας ούτε δημοσιογράφος ούτε οποιοσδήποτε άλλος, έγινε με επιτυχία η ενέργεια τις προηγούμενες ημέρες και τη στιγμή που έπρεπε και βρέθηκαν που βρέθηκαν και οδηγήθηκε η συγκεκριμένη στη Δικαιοσύνη.

Δημοσιογράφος: Να σας ρωτήσω για αυτό, αλλά να κάνουμε ένα σχόλιο πρώτα. Πριν από λίγο, είχαμε και μία ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργικό γραφείο που καταδικάζει βέβαια, απερίφραστα αυτήν την ενέργεια.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Έτσι ακριβώς, ευτυχώς, ο αστυνομικός είχε επιπόλαια τραύματα. Από ότι μαθαίνω θα πάρει εξιτήριο σήμερα. Ένας άνθρωπος με τρία παιδιά…

Δημοσιογράφος: Οικογενειάρχης και εργαζόμενος καταρχήν ο άνθρωπος, έτσι πέρα από όλα τα άλλα…

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ένας εργαζόμενος, ένας άνθρωπος που προσφέρει, γιατί οι Αστυνομικοί προσφέρουν και ξέρετε κάτι; Πάει η εποχή που προσέφερε μία μικρή μερίδα της Αστυνομίας, τώρα προσφέρει το σύνολο της Αστυνομίας.

Ένας μηχανισμός ο οποίος δεν αξιοποιείτο όπως έπρεπε και μην κάνουν κάποιοι ότι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, γιατί είχαν αφήσει την Αστυνομία χωρίς κατευθύνσεις, είχαν αφήσει την Αστυνομία χωρίς περιπολικά, είχαν αφήσει την Αστυνομία χωρίς προτεραιότητες.

Αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο μέρος των αστυνομικών λοιπόν, δουλεύει φιλότιμα, μέρα και νύχτα. Φάνηκε στην κακοκαιρία, φάνηκε στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και στην αντιμετώπιση των ναρκωτικών. Και βέβαια δεν έχουν μηδενιστεί τα προβλήματα σε αυτόν τον τόπο ούτε έχει μηδενιστεί το έγκλημα.

Δημοσιογράφος: Εσείς θεωρείτε ότι, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχετε βέβαια, γιατί προσωπικά τι να θεωρείτε, ότι ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι, γιατί ξέρετε ότι η επίθεση στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είναι η πρώτη τώρα, έχουμε συνεχείς επιθέσεις εκεί.

Είναι η πιο προκλητική βέβαια και η πιο δραματική, γιατί υπήρχε και ο τραυματισμός του ανθρώπου φυσικά. Πού το αποδίδετε τώρα αυτό και ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Είναι ασύλληπτα μέλη οργανώσεων; Γιατί βλέπω κάτι τέτοιες αναλύσεις στα μέσα, πληροφορίες.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Η κα Γεννηματά θα πρέπει να θυμηθεί τι γινόταν τόσα χρόνια, θα πρέπει να θυμηθεί πόσο είχε εγκαταλειφθεί αυτός ο χώρος των Εξαρχείων και πόσο, όπως έχω ξαναπεί, είχε καθιερωθεί σαν το χαλί κάτω από το οποίο σκουπίζονταν τα προβλήματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση η επίθεση έγινε στο λεωφορείο, στην κλούβα των ΜΑΤ.

Δημοσιογράφος: Αυτό βέβαια παραπέμπει αλλού ιστορικά. Βεβαίως με πολύ χειρότερα αποτελέσματα, προς Θεού.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Πολλοί συνειρμοί μπορούν να γίνουν, είναι σε εξέλιξη η έρευνα. Δεν θα αφήσουμε τίποτα που να μην το εκμεταλλευτούμε για να βγάλουμε συμπεράσματα και να συλληφθούν αυτοί οι οποίοι κάνανε αυτό που κάνανε.

Βλέπετε ότι η Αστυνομία είναι τόσο αποτελεσματική όσο δεν ήταν ποτέ. Κάποιοι αν θέλουν να κλείσουν τα μάτια ή να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά για δικούς τους λόγους, είναι άλλη ιστορία.

Τα προβλήματα αυτά θα μπορούσαν να λυθούν πολύ πιο εύκολα με συνεισφορά και συμβολή και όχι με μικροκομματική εκμετάλλευση. Εμείς το βλέπουμε υπεύθυνα σαν κυβέρνηση, υπεύθυνα ενεργούμε μέσα στα Εξάρχεια.

Να ρωτήσω ποιά άλλη κυβέρνηση έκανε επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια, ποιά άλλη κυβέρνηση είχε στριμώξει τόσο πολύ την ανομία στα Εξάρχεια, η οποία δεν εξαλείφεται σε 24 ώρες, όπως είπε κάποιος. Αυτές οι λογικές της εφ’ όπλου λόγχης δεν είναι αποτελεσματικές σε χώρους πόλεων.

Δημοσιογράφος: Εντάξει, δεν συνάδουν και με τη λογική αυτής της κυβέρνησης, μην τρελαθούμε.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Συγνώμη;

Δημοσιογράφος: Λέω δεν συνάδουν και με τη λογική αυτής της κυβέρνησης το εντός 24 ετών εκκαθαρίσεις και νομίζω ότι εσείς…

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Δεν συνάδουν με τη λογική και με την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Συνάδουν μόνο με τη λογική των εντυπώσεων.

Εμείς θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί, πρακτικοί. Και το έχουμε δείξει κατ’ επανάληψη πόσο πρακτικοί είμαστε στα θέματα της ασφάλειας, παρότι κάποιοι θέλουν να παραστήσουν το άσπρο μαύρο, γιατί ξαναλέω δεν μηδενίστηκαν τα προβλήματα ούτε μπορούν να μηδενιστούν, γιατί έχουμε μια πόλη που έχει χτιστεί με τους όρους τους οποίους έχει χτιστεί και έχει μαζέψει το μισό πληθυσμό της Αθήνας.

Έχουμε συγχρόνως προβλήματα με το προσφυγικό, προβλήματα σε όλη τη χώρα. Αυτή τη στιγμή έχουμε προβλήματα που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με την κακοκαιρία, όμως υπάρχει πολλή περισσότερη τάξη, πολλή περισσότερη ασφάλεια, ας το θυμηθούν αυτό όσοι μας ακούνε αυτή τη στιγμή. Και δυστυχώς, μαγικοί τρόποι για να εξαλείψουμε και να μηδενίσουμε τα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Δημοσιογράφος: Να σας ρωτήσω κάτι τώρα. Με αφορμή τώρα αυτήν την υπόθεση που αναφερθήκατε, στην υπόθεση της Πόλας Ρούπα αλλά και της άλλης 25χρονης που δεν ήταν απλώς, δεν πήγε μόνο για υπόθαλψη, ανέλαβε την ευθύνη της συμμετοχής της στην Οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Επομένως, λέμε και το όνομά της. Εγώ το λέω δηλαδή, το όνομά της. Δεν ξέρω τώρα εάν… Εν πάσει περιπτώσει είναι η κα Αθανασοπούλου και η ίδια το επιθυμεί, δε λέει να μη λέγεται το όνομά της.

Θέλω να σας ρωτήσω, λοιπόν, αν επιβεβαιώνετε με τις συλλήψεις που κάνατε στη συνέχεια για διαύλους επικοινωνίας και ισχυρούς δεσμούς ποινικών και του ποινικού εγκλήματος με το έγκλημα που ονομάζουμε τρομοκρατία, με την τρομοκρατία. Εσείς τι λέτε επιβεβαιώνετε, γιατί μαθαίνουμε ότι έχει συλληφθεί και ένας ομογενής από το Καζακστάν, ένας άλλος 54χρονος συνεργός του για ληστείες οι οποίες όμως έχουν σχέση με την υπόθεση Ρούπα.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Κυρία Παπαδάκου εκτός από δημοσιογράφος … αν δε κάνω λάθος ξέρετε ότι συνεχίζεται η έρευνα δεν είναι σωστό… θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου…

Δημοσιογράφος: Όχι, σας ζητάω μια γενική κρίση αν επιβεβαιώνουν οι συλλήψεις που έχετε κάνει ή οι προσαγωγές, γιατί δεν είναι μόνο συλλήψεις, αυτή τη σύνδεση. Αυτό σας ρωτάω, δεν σας ρωτάω να μου πείτε κάτι συγκεκριμένο.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Είναι ένα ζήτημα το οποίο δε θα ήθελα να το σχολιάσω δημόσια, γιατί είναι σε εξέλιξη η έρευνα.

Αυτή τη στιγμή έχει βρεθεί ένα πλούσιο υλικό με πάρα πολλά σπιτάκια τα οποία εξετάζονται συνέχεια, δεν έχει τελειώσει η έρευνα από πλευράς της Αστυνομίας.

Μπορεί να προκύψουν και άλλα πράγματα, τα εξετάζει η Αστυνομία συνεχώς και πιστεύουμε ότι ένα μεγάλο πρόβλημα που είχε σχέση με την τρομοκρατία έχει εξαλειφθεί.

Δυστυχώς, η τρομοκρατία δε διαγράφεται με μια μολυβιά αλλά πιστεύουμε ότι δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα αυτή η κατηγορία.

Δημοσιογράφος: Υπήρχε κίνδυνος για υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, για γνωστούς, για επιχειρηματίες κ.λπ. και για πολιτικούς;

Έχετε, γιατί αυτό είναι σοβαρό και νομίζω ότι θα πρέπει να τους ενημερώσετε βέβαια κιόλας αν αποτέλεσαν, αν ήταν στόχος οι συγκεκριμένοι, γιατί ακούμε ονόματα πολύ μεγάλα έτσι. Και από την αξιωματική αντιπολίτευση και από την αντιπολίτευση γενικότερα.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Είναι διαφορετικό το να βρεθούν κάποια σκόρπια ονόματα σε χαρτάκια χωρίς κανένα σχέδιο.

Δημοσιογράφος: Ασφαλώς, λέω αν ήταν σοβαρές ενδείξεις.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη : Βρέθηκαν κάποια ονόματα διαφόρων, κάποιων πολιτικών, κάποιων άλλων, αλλά ήταν σε χαρτάκια.

Δημοσιογράφος: Και πολιτικών;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Αλλά ήταν σε χαρτάκια, όχι με κάποιες ενδείξεις σοβαρές. Έχω δώσει εντολή στην Αστυνομία και τα αξιολογεί και μόλις τελειώσει η αξιολόγηση σήμερα θα ενημερωθούν αυτοί οι άνθρωποι, απλά να έχουν το νου τους.

Όχι ότι υπάρχει κάποια σοβαρή ένδειξη, όπως γράφτηκε σε κάποια εφημερίδα, η οποία έγραψε υπερβολές και ανακρίβειες. Δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ανησυχίας, υπάρχουν απλά αναγραφές ονομάτων και τίποτα παραπάνω.

Δημοσιογράφος: Να ρωτήσω τώρα για τον καιρό, ας μιλήσουμε για τον καιρό που όμως δεν είναι απλή υπόθεση, γιατί η χώρα μας, κυρίως η πόλη μας που είναι μια πόλη που δεν έχει μόνο τα Βόρεια Προάστια, έχει και τους άστεγους, έχει τους μετανάστες και τα νησιά, έτσι δεν είναι;

Τα νησιά είναι τραγικά, νομίζω και στην Αλόννησο υπήρξε και χιονοθύελλα, έτσι διαβάζω.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο μέρος.

Δημοσιογράφος: Απίστευτο, πως εξηγείται. Εν πάσει περιπτώσει, δεν έχει σημασία.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Δεν είμαι ειδικός, μετεωρολόγος, αλλά επειδή παρακολουθώ τα φαινόμενα και λόγω αρμοδιότητος.

Έως αργά χθες το βράδυ είμαστε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι και συντονίζαμε κάποιες ενέργειες.

Μίλησα με το Δήμαρχο της Αλοννήσου, μίλησα με το Δήμαρχο της Σκοπέλου, μίλησα με το Δήμαρχο της Κύμης. Σήμερα το πρωί 11η ώρα με το καράβι έφυγαν από το Βόλο δεκαπέντε άτομα του Πυροσβεστικού Σώματος με δέκα αλυσοπρίονα προκειμένου να κόψουν τα δέντρα στην Αλόννησο. Γιατί στην Αλόννησο τι έγινε;

Φύσαγε δυνατός άνεμος, έπεσαν τα δέντρα, μεγάλα δέντρα, έριξαν τις γραμμές του ηλεκτρικού ρεύματος και έτσι υπήρξε πρόβλημα.

Δημοσιογράφος: Είχαμε και ακραίες συνθήκες για όλους επομένως, όχι μόνο για αυτούς.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ο Δήμαρχος αυτό μου ζήτησε. Μου λέει μη στέλνετε μηχανήματα, στείλε μου ανθρώπους με αλυσοπρίονα και αυτό έγινε.

Σε όλη την Ελλάδα πάντως ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε πολύ καλά, βλέπετε ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Υπάρχουν ακόμη προβλήματα σε αυτές τις περιοχές που είπα: Κύμη, Σποράδες κυρίως.

Έχουν αλλάξει τα κλιματολογικά δεδομένα, από αύριο περιμένουμε και άλλη κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα.

Δημοσιογράφος: Η Εύβοια έχει πληγεί πολύ.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια φαινόμενα, παρ όλο αυτά ο κρατικός μηχανισμός νομίζω ανταποκρίνεται αρκετά καλά.

Δημοσιογράφος: Ναι, σωστά και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα εκτός από τους δυο νεκρούς που υπήρξαν τις πρώτες ημέρες και νομίζω εγκλωβίστηκαν οι άνθρωποι αυτοί κάτω στην Πελοπόννησο, έτσι δεν είναι; Η οποία πλήττεται επίσης, έτσι κύριε Υπουργέ; Και αυτή έχει πληγεί πολύ από τη κακοκαιρία.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Είχε να ρίξει 35 χρόνια τέτοιο χιόνι στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών και σε άλλες περιοχές. Ναι, έχουν αλλάξει τα κλιματολογικά δεδομένα.

Όμως γίνονται συνεχείς συσκέψεις, ξέρετε, μπορεί να μην έχουμε τα τελειότερα μέσα στον κόσμο ή να μην είμαστε μια πλούσια χώρα που έχει τα πάντα, όμως ο καλός συντονισμός πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες και αυτό έχει γίνει αυτές τις μέρες.

Έχουμε συντονιστεί πολύ καλά, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Πυροσβεστικό Σώμα, με την Αστυνομία, με το Στρατό, με τις Περιφέρειες, με τους Δήμους έχει υπάρξει ένας πολύ καλός συντονισμός και αυτό έχει αποδώσει. Απέδωσε αν θέλετε και χθες στο χιόνι που έπεσε στην Αθήνα που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη περίπτωση, να αντιμετωπίσει χιονοπτώσεις.

Δημοσιογράφος: Μάλιστα, επομένως λέτε, με το να συνεργαστούν οι υπηρεσίες γιατί αυτό πρέπει να γίνεται σε αυτή την περίπτωση, δεν είχαμε δραματικές συνέπειες, έτσι από όλο αυτό που συνέβη.

Σήμερα βέβαια είναι κλειστά τα σχολεία υποθέτω γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν και τα σχολικά. Δεν μπορούν να φτάσουν παντού…

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Με απόφαση των Δήμων.

Δημοσιογράφος: Με απόφαση, ναι φυσικά πάντα.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Εκεί ποντάρουμε κυρία Παπαδάκου, στο συντονισμό και στον καλύτερο σχεδιασμό, δηλαδή βλέπουμε αυτή τη στιγμή πού υπάρχει πρόβλημα αλατιού για να μεταφέρουμε από το Μεσολόγγι ή από άλλες περιοχές και να τροφοδοτήσουμε, να πάρει η Περιφέρεια, να πάρουν κάποιοι Δήμοι.

Χθες, τρία μεγάλα φορτηγά που είχαν εγκλωβιστεί, κλήθηκε η Αστυνομία και το Πυροσβεστικό και πήγαν στο δήμο Νέων Λιοσίων.

Γίνονται τέτοιες ενέργειες που μπορεί να μην γίνονται αντιληπτές ή να μην πολυδιαφημίζονται, αλλά διευκολύνουν τον απλό πολίτη και φάνηκε χθες.

Δεν κλείστηκαν δρόμοι στην Αθήνα, χθες το βράδυ δινόταν μάχη από το Πυροσβεστικό Σώμα και από την Περιφέρεια στον Καρέα, γιατί ξέρετε εκεί οι μεγάλες κατηφόρες, ανηφόρες τέλος πάντων, δημιουργούσαν προβλήματα με τον πάγο και αντιμετωπίστηκε το θέμα χωρίς σοβαρές επιπτώσεις.

Δημοσιογράφος: Στην περιοχή της Αττικής κύριε Υπουργέ σε ποιά γειτονιά, σε ποιές συνοικίες, σε ποιό δήμο έστω είχαμε το μεγαλύτερο, το οξύτερο πρόβλημα από τις κλήσεις που έγιναν σε εσάς τώρα έτσι.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Μιλάτε πανελλαδικά.

Δημοσιογράφος: Όχι, όχι λέω για την περιοχή της Αττικής.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Στην περιοχή της Αττικής ένα σημείο που δόθηκε μάχη ήταν εκεί στον Καρέα…

Δημοσιογράφος: Σχετικά κέντρο πάντως.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι, στον Καρέα. Στην Πεντέλη, που εκεί ο Δήμος έχει πολλά μηχανήματα και το αντιμετώπισε με επιτυχία, κάποια στιγμή στην περιοχή στην εθνική οδό προς της έξοδο της Αθήνας πήγε να δημιουργηθεί πρόβλημα αλλά και εκεί αντιμετωπίστηκε.

Και στα Νέα Λιόσια που σας είπα μετά την παραλαβή του αλατιού διευκολύνθηκε η κατάσταση, γενικά δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα.

Δημοσιογράφος: Λοιπόν να σας αφήσω για να κάνετε, για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, ευχαριστώ πολύ που ήσασταν μαζί μας.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Και εγώ ευχαριστώ κα Παπαδάκου.

Δημοσιογράφος: Αυτό το δύσκολο πρωινό και το παγωμένο, αλλά εντάξει.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Με τα πολλά προβλήματα.

Δημοσιογράφος: Με τα πολλά προβλήματα και με το περιστατικό αυτό που μας πάγωσε όλους εξήμιση ώρα εκεί, λοιπόν, να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ευχαριστώ πολύ κυρία Παπαδάκου.

Τελευταίες Αναρτήσεις