Τρ 26 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2016Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201616-10-2016: Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας στις αστυνομικές...

16-10-2016: Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας στις αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης και στις εργασίες του 27ου ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας στις αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης και στις εργασίες του 27ου ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης επισκέφτηκαν το προηγούμενο 3ήμερο (13-15 Οκτώβριου), ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Συνοδευόμενοι από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη, επισκέφτηκαν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ρεθύμνου και Χανίων, το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, καθώς και την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους Αξιωματικούς και το προσωπικό και να ενημερωθούν αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του νησιού, ενώ παράλληλα έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις.

Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους Προέδρους και τα μέλη συνδικαλιστικών Ενώσεων του νησιού και να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις για ζητήματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν:

  • Στο Ηράκλειο, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, την Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) και την Ένωση Πολιτικών Υπαλλήλων Κρήτης.
  • Στο Λασίθι, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου και την Τοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( I.P.A.).
  • Στο Ρέθυμνο, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου και την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης.
  • Στα Χανιά, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.

Παράλληλα, την Παρασκευή 14.10.2016 το πρωί, υποδέχτηκαν τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στην έναρξη των εργασιών του 27ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο κ. Υπουργός απηύθηνε χαιρετισμό και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό του Σώματος.

Επίσης, χθες (15.10.2016) συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου Γεώργιο Μαρινάκη με τον οποίο συζήτησαν, μεταξύ άλλων, το θέμα της στέγασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας του νομού.

Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου

Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου

27ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας

Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου

Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων

Τελευταίες Αναρτήσεις