Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2016Δελτία Τύπου Αύγουστος 201628-08-2016: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας

28-08-2016: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 28 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέφτηκε χθες (27-08-2016), το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Ντζιοβάρα Παναγιώτη τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Νίκης.

Τον κ. Γενικό Γραμματέα και τους προαναφερθέντες Αξιωματικούς υποδέχτηκαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Διευθυντής Χήρας Δημήτριος και ο Αναπληρωτής Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νίκης, Αστυνόμος Α’ Τάτης Κωνσταντίνος, αντίστοιχα.

Στις συναντήσεις που ακολούθησαν με το προσωπικό της Διεύθυνσης και τους υπηρετούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νίκης, ο κ. Αναγνωστάκης και οι Αξιωματικοί ενημερώθηκαν σε θέματα επαγγελματικού και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος που απασχολούν τις υφιστάμενες Υπηρεσίες και την τοπική κοινωνία, δίδοντας παράλληλα τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις.

Τελευταίες Αναρτήσεις