Τρ 21 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2016Δελτία Τύπου Ιούλιος 201606-07-2016:Συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τον επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

06-07-2016:Συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τον επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 06 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τον επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης

Με τον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Nils Muižnieks, είχε σήμερα συνάντηση η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο γενικός γραμματέας Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκαν με τον Nils Muižnieks στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του Επιτρόπου κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα .

Ο Επίτροπος Nils Muižnieks ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητάς του και εκφράστηκαν απόψεις για ζητήματα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες Αναρτήσεις