Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2016Δελτία Τύπου Απρίλιος 201628-04-2016: Επίσκεψη του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτου Φιλιππάκου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α....

28-04-2016: Επίσκεψη του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτου Φιλιππάκου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α. Δυτικής Αττικής «Η Ελπίδα»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 28 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτου Φιλιππάκου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α. Δυτικής Αττικής «Η Ελπίδα»

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α. Δυτικής Αττικής «Η Ελπίδα» στο Χαϊδάρι.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Φιλιππάκος προσέφερε δώρα και συνομίλησε με γονείς και μέλη του Συλλόγου, ενώ τους ευχήθηκε για τις γιορτές του Πάσχα.

Τελευταίες Αναρτήσεις