Πε 2 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2016Δελτία Τύπου Μάρτιος 201604-03-2016: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Γ.Α.Δ.Α.

04-03-2016: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Γ.Α.Δ.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 4 Mαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Διαμαντόπουλο Ιωάννη, επισκέφτηκαν σήμερα, Παρασκευή 04 Μαρτίου 2016, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου είχαν προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Δραγατάκη Χρήστο, τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Παπαζαφείρη Χρήστο και τους Διευθυντές των πέντε Διευθύνσεων Αστυνομίας της Αττικής.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης συνεχάρη τους Αξιωματικούς για την τοποθέτηση τους και ανέλυσε τους στόχους και τις προτεραιότητες της Πολιτικής Ηγεσίας στο πλαίσιο της αντεγκληματικής πολιτικής και των δράσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης είχε ακόμα τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς από τους παριστάμενους Αξιωματικούς για τα θέματα και τους τομείς αρμοδιότητας τους και να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις που θα βοηθήσουν σημαντικά στον στρατηγικό και επιτελικό σχεδιασμό των δράσεων του Υπουργείου.

Τέλος, αναφέρθηκε διεξοδικά στην ανάγκη να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η σχέση εμπιστοσύνης και συμφιλίωσης της Αστυνομίας με τους πολίτες ώστε, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, να εδραιωθεί στη χώρα μας ένα περιβάλλον ασφάλειας το οποίο θα συμβάλει καθοριστικά στη γενικότερη προσπάθεια της Πολιτείας για κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, αναγκαίες προϋποθέσεις για να ξεπεράσουμε τις αρνητικές συγκυρίες.

Τελευταίες Αναρτήσεις