Πε 8 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2016Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201617-02-2016: Δήλωση- Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στη ΝΔ

17-02-2016: Δήλωση- Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στη ΝΔ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση- Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στη ΝΔ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανακοινώνει τα παρακάτω ως απάντηση στις αιτιάσεις από πλευράς Νέας Δημοκρατίας για τις κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας:

«Η ΝΔ ανέσυρε μπαγιάτικα επιχειρήματα προκειμένου να εξηγήσει νέες καταστάσεις. Πριν καν ολοκληρωθούν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, κατηγορεί για αναξιοκρατία και αδιαφάνεια. Οι επαΐοντες της αναξιοκρατίας και αδιαφάνειας, αυτοί που δεν έφτιαξαν τόσα χρόνια κανόνες, παραδίδουν μαθήματα περί …αντικειμενικότητας.

Για πρώτη φορά, σύμφωνα με όλους τους κρινόμενους αστυνομικούς, δεν έχουν δοθεί κατευθύνσεις κομματικές. Οι μόνες κατευθύνσεις που έχουν δοθεί, αφορούν την ουσιαστική αντικειμενικότητα και αμεροληψία. Και αυτό, γιατί έτσι εξυπηρετείται το κοινωνικό καλό, όχι μόνο της Αστυνομίας, αλλά και του συνόλου των πολιτών.

Είναι φυσικό οι αρχιμάγειροι των παρεμβάσεων να μη μπορούν να κατανοήσουν τις καινούριες συνθήκες. Εμείς απλώς τους στερήσαμε την πελατεία! ».

Τελευταίες Αναρτήσεις