Πε 9 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2016Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201626-01-2015: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον Ισραηλινό Υπουργό Αμυνας Moshe Yaalon

26-01-2015: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον Ισραηλινό Υπουργό Αμυνας Moshe Yaalon

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον Ισραηλινό Υπουργό Αμυνας Moshe Yaalon

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας συναντήθηκε σήμερα, 26 Ιανουαρίου 2015, με τον Υπουργό Άμυνας Moshe Yaalon και τον Επικεφαλής του Πολιτικοστρατιωτικού Γραφείου του Υπουργείου Αμυνας του Ισραήλ Amos Gilad, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης η Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα Irit Ben Abba Vitale, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, καθώς και επιτελείς των υπουργείων των δύο χωρών.

Η συνάντηση ήταν στο σύνολό της αφιερωμένη σε θέματα Πολιτικής Προστασίας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην περαιτέρω προώθηση της διμερούς συνεργασίας στους τομείς ανταλλαγής τεχνογνωσίας, εμπειριών και εμπειρογνωμόνων, με έμφαση κυρίως στη διαχείρηση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Επίσης συμφώνησαν για τη μελλοντική πραγματοποίηση κοινών ασκήσεων και κοινών σεμιναρίων εκπαίδευσης στελεχών των Υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας των δύο χωρών.

Τελευταίες Αναρτήσεις