Δε 25 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2015Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201509-12-2015: Δηλώσεις Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στο Δελτίο Ειδήσεων της «ΕΡΤ1»

09-12-2015: Δηλώσεις Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στο Δελτίο Ειδήσεων της «ΕΡΤ1»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δηλώσεις Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στο Δελτίο Ειδήσεων της «ΕΡΤ1»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας είπε τα παρακάτω για την αστυνομική επιχείρηση απομάκρυνσης αλλοδαπών από την περιοχή της Ειδομένης του Κιλκίς, σε δηλώσεις του στο Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1:

«Υπήρχαν απειλές ότι “μην έρθετε, έχουμε μαχαίρια κρυμμένα στις σκηνές και τέτοια πράγματα”. Δεν πιστεύαμε και εμείς ότι τελικά θα γινόταν χωρίς να ραγίσει μύτη, γιατί φοβόμασταν, είχαμε φόβο ».

Ο κ. Τόσκας, ερωτηθείς σχετικά με την απομάκρυνση των εκπροσώπων των ΜΜΕ από τον τόπο της επιχείρησης, είπε:

«Σε μια τέτοια επιχείρηση που είχε τους κινδύνους που σας είπα, δεν μπορούσαν να γυροφέρνουν μέσα στα πόδια της αστυνομίας είτε φωτορεπόρτερ είτε δημοσιογράφοι.

Δεν επιτρέπεται, όχι γιατί έχουμε κάτι να κρύψουμε, αλλά για λόγους ασφαλείας των ίδιων. Τώρα αν έπρεπε να πάνε στα 100 μέτρα πιο πέρα, έπρεπε να πάνε στα 100 μέτρα. Μα γιατί δεν πήγαν στα 100 και πήγαν πολύ μακρύτερα; Κακώς πήγαν πολύ μακρύτερα, αλλά δεν μπορούσαν οπωσδήποτε να είναι μέσα στην επιχείρηση, δεν επιτρέπεται, όχι γιατί έχουμε κάτι να κρύψουμε, αλλά για λόγους ασφαλείας των ίδιων ».

Τελευταίες Αναρτήσεις