Πε 8 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2015Δελτία Τύπου Ιούνιος 201522-06-2015:Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσου Μαυρόπουλου, με τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής...

22-06-2015:Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσου Μαυρόπουλου, με τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και Αντιπρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Κυνηγετικών Οργανώσεων, κ. Νίκο Παπαδόδημα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος συναντήθηκε σήμερα, 22-06-2015, στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΣΕ) και Αντιπρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Κυνηγετικών Οργανώσεων (F.A.C.E.), κ. Νίκο Παπαδόδημα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τους κυνηγούς, ενώ o κ. Παπαδόδημας εξέφρασε την πάγια θέση και βασικό στόχο της Συνομοσπονδίας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας.

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόδημας κατέθεσε την πρόθεση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος να στηρίξει και ενισχύσει τον αντιπυρικό σχεδιασμό της χώρας, τόσο με τη συμμετοχή των θηροφυλάκων όσο και με τη διάθεση εξοπλισμού και μέσων που διαθέτουν, στον κοινό αγώνα για την προστασία της ζωής, της ιδιοκτησίας και του περιβάλλοντος.

Τελευταίες Αναρτήσεις