Δε 25 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2015Δελτία Τύπου Ιούνιος 201516-06-2015: Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσου Μαυρόπουλου με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου...

16-06-2015: Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσου Μαυρόπουλου με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσου Μαυρόπουλου με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.)

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος συναντήθηκε σήμερα (16-06-2015) στο γραφείο του, με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μαυρόπουλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για θέματα αρμοδιότητας της Πολιτικής Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος και συγκεκριμένα για τον σχεδιασμό, τις δράσεις και τα διαθέσιμα μέσα για την αντιπυρική προστασία της χώρας.

Επιπλέον, ο κ. Γενικός ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του Πυροσβεστικού Σώματος, με γνώμονα την αντικειμενικότητα, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία.

Η αντιπροσωπεία του Π.Α.ΜΕ. κατέθεσε εγγράφως τις προτάσεις του, αναφορικά με τα παραπάνω ζητήματα, οι οποίες θα εξεταστούν με σκοπό την αποτελεσματικότερη διευθέτηση των εν λόγω ζητημάτων.

Τελευταίες Αναρτήσεις