Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2015Δελτία Τύπου Μάιος 201528-05-2015: Πραγματοποιήθηκε η 2η Ανοιχτή Επικοινωνία της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τους Πολίτες

28-05-2015: Πραγματοποιήθηκε η 2η Ανοιχτή Επικοινωνία της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τους Πολίτες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 28 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η 2η Ανοιχτή Επικοινωνία της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τους Πολίτες

Τη δεύτερη «Ανοιχτή Επικοινωνία με τους πολίτες» πραγματοποίησε σήμερα (28.5.2015) η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κατά τη διάρκεια της «Ανοιχτής Επικοινωνίας», η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, συναντήθηκε με πολίτες, οι οποίοι συζήτησαν προβλήματα, προτάσεις και επισημάνσεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τόσο για προσωπικά, όσο και για θέματα ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, υποδέχθηκε τους πολίτες στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου, όπου τους μίλησε εξηγώντας τους τόσο τη διαδικασία, όσο και το σκοπό της πρωτοβουλίας.

«Δεν σας καλέσαμε να έρθετε ούτε για εκτόνωση, ούτε για δημοσιότητα. Θέλουμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας, τις επισημάνσεις σας, τα προβλήματά σας και να τα λύσουμε. Πάγια θέση μου είναι ότι ο Υπουργός δεν πρέπει να μένει κλεισμένος στο γραφείο, αλλά θα πρέπει να βρίσκεται στο δρόμο, στο πλευρό των πολιτών. Σκοπός της «Ανοιχτής Επικοινωνίας» είναι να κάνουμε άνοιγμα στην κοινωνία, να δημιουργήσουμε σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Πολιτείας και Πολίτη», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός.

Εν συνεχεία, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Βασίλης Μαστρογιάννης, είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους πολίτες.

Ενδεικτικά, οι πολίτες έθεσαν ζητήματα που αφορούσαν σε αστυνόμευση περιοχών, πυρόσβεσης, τροχαίας, αλλά και προβλήματα διοικητικής ή γραφειοκρατικής φύσεως κ.λπ.

Τελευταίες Αναρτήσεις