Πα 9 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2015Δελτία Τύπου Μάιος 201523-05-2015: Συνάντηση Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κ. Τζανέτου Φιλιππάκου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θεόδωρο Δρίτσα

23-05-2015: Συνάντηση Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κ. Τζανέτου Φιλιππάκου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θεόδωρο Δρίτσα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 23 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κ. Τζανέτου Φιλιππάκου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θεόδωρο Δρίτσα

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος συναντήθηκε την Δευτέρα 18-05-2015 με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Θεόδωρο Δρίτσα, στο γραφείο του.

Στη συνάντηση συμμετείχε η Προϊσταμένη του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση να ληφθούν όλα τα μέτρα που επιβάλλονται σε κάθε περίπτωση, ώστε να ξεπεραστούν οι υπάρχουσες δυσκολίες των εμπλεκομένων Υπηρεσιών και Φορέων που ασχολούνται με το μεταναστευτικό πρόβλημα, προκειμένου να υλοποιηθεί ταχύτερα το κυβερνητικό έργο που αφορά το μεγάλο αυτό θέμα, με γνώμονα πάντα το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Επιπλέον, συζητήθηκαν τρόποι για τον συντονισμό των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών και ειδικότερα στις περιπτώσεις εκείνες που εμπλέκεται και το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Τελευταίες Αναρτήσεις