Πε 2 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2015Δελτία Τύπου Μάιος 201520-05-2015: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε σήμερα την πόλη των Τρικάλων

20-05-2015: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε σήμερα την πόλη των Τρικάλων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 20 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε σήμερα την πόλη των Τρικάλων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε σήμερα (20/5/2015) τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τον Αναπληρωτή Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Βασίλειος Μαστρογιάννης.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων τον υποδέχτηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γιαννέλος και ο Διευθυντής Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Γραβάνης.

Εκεί, ο Αναπληρωτής Υπουργός συναντήθηκε με αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και συζήτησε θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στην περιοχή, ενώ επανέλαβε ότι στόχος του είναι η συμφιλίωση της Αστυνομίας με την κοινωνία.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τρικκαίων και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Δημήτριο Παπαστεργίου, με τον οποίο συζήτησε για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ακολούθως, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, όπου τον υποδέχθηκε ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μιχαλάκης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, Πύραρχος Γεώργιος Παπαπολύκαρπος και ενημερώθηκε για θέματα της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί αύριο (21.5.2015) την Καρδίτσα και την Καλαμπάκα.

Τελευταίες Αναρτήσεις