Πα 9 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2015Δελτία Τύπου Μάιος 201513-05-2015: Δεύτερη μέρα επισκέψεων του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του Αρχηγού του Π.Σ., σε Υπηρεσίες της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ανατολικής...

13-05-2015: Δεύτερη μέρα επισκέψεων του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του Αρχηγού του Π.Σ., σε Υπηρεσίες της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 13 Μαΐου 2015

Δεύτερη μέρα επισκέψεων του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του Αρχηγού του Π.Σ., σε Υπηρεσίες της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Συνεχίστηκαν και την 13η Μαΐου, οι επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσου Μαυρόπουλου και του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλειου Παπαγεωργίου σε Υπηρεσίες της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ο κ. Γενικός και ο Αρχηγός του Π.Σ. επισκέφθηκαν τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Χρυσούπολης και Δράμας, καθώς και το Κλιμάκιο Σαππών, όπου συναντήθηκαν με τους Διοικητές και το προσωπικό των Υπηρεσιών και αντάλλαξαν απόψεις προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ελλείψεις που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά την αντιπυρική περίοδο, ώστε να υπάρχουν εγκαίρως βελτιωτικές ενέργειες.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του, ο κ. Μαυρόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει για τρέχοντα θέματα που αφορούν την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης και με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτριο Πέτροβιτς.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Μαυρόπουλος και ο Αρχηγός του Π.Σ. συνάντησαν στην Κομοτηνή και ακολούθησαν κοινό πρόγραμμα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση.

Τελευταίες Αναρτήσεις