Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2015Δελτία Τύπου Μάιος 201512-05-2015: Επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του Αρχηγού του Π.Σ., σε Υπηρεσίες της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας &...

12-05-2015: Επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του Αρχηγού του Π.Σ., σε Υπηρεσίες της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 12 Μαΐου 2015

Επισκέψεις του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του Αρχηγού του Π.Σ., σε Υπηρεσίες της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Υπηρεσίες της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Παπαγεωργίου, στις 12 Μαΐου.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιούνται από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Π.Σ. λόγω της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, ο κ. Μαυρόπουλος και ο Αρχηγός του Π.Σ. συναντήθηκαν και συζήτησαν για θέματα λειτουργικότητας και ετοιμότητας των Υπηρεσιών με τις Διοικήσεις και το προσωπικό τους, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, καθώς και στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Σουφλίου και Δικαίων.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τους Δημάρχους Σουφλίου και Ορεστιάδας, συζητώντας για θέματα και προβλήματα τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά και για μέτρα και ενέργειες που ενισχύουν την πρόληψη και καταστολή των δασικών πυρκαγιών.

Τελευταίες Αναρτήσεις