Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2015Δελτία Τύπου Απρίλιος 201508-04-2015: Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Πανούση στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

08-04-2015: Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Πανούση στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 8 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Πανούση στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφτηκε σήμερα (08-04-2015), εγκαταστάσεις του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην περιοχή Ζωγράφου.

O κ. Υπουργός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, τη Διεύθυνση και τους υπεύθυνους του Κέντρου και ενημερώθηκε για το συνολικό έργο και τις δραστηριότητες του οργανισμού, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις και προτάσεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την πολύ καλή συνεργασία, που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις Υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κ. Υπουργός δήλωσε ότι θα εξεταστούν τρόποι περαιτέρω ενδυνάμωσης της συνεργασίας αυτής, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το ευαίσθητο κομμάτι της προστασίας των ανηλίκων. Ειδικότερα ανέφερε: «Στο πλαίσιο της στενότερης συνεργασίας, επεξεργαζόμαστε ένα νέο ολοκληρωμένο σύμφωνο, που θα εξασφαλίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την αποτελεσματικότητα των κοινών μας προσπαθειών και δράσεων».

 

Τελευταίες Αναρτήσεις