Τρ 26 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2015Δελτία Τύπου Μάρτιος 201509-03-2015: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Γιάννη Πανούση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη

09-03-2015: Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Γιάννη Πανούση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Αθήνα, 9 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Γιάννη Πανούση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη

Συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στην πόλη της Αθήνας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιος σε θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, συνάντησε σήμερα (09-03-2015) το μεσημέρι στο Γραφείο του, τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που αφορούν στην πόλη της Αθήνας, με επίκεντρο το θέμα της Δημοτικής Αστυνομίας και την αστυνόμευση – ευταξία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Γιάννης Πανούσης, με την ευκαιρία της συνάντησης, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει επωμιστεί το χρέος να παρέχει στο κοινωνικό σύνολο συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης, που συμβάλλουν αποφασιστικά στη γενικότερη προσπάθεια για ανάπτυξη και ευημερία. Σήμερα με τον κύριο Δήμαρχο είχαμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε διεξοδικά μία σειρά θεμάτων που αφορούν στην πόλη της Αθήνας. Διαπίστωσα με ευχαρίστηση ότι υπάρχει συναντίληψη στα θέματα αυτά, γεγονός που θα μας επιτρέψει να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση, ώστε να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο αποτελεσματικής συνεργασίας. Το Υπουργείο το επόμενο χρονικό διάστημα θα αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν, ώστε να τονώσουμε το αίσθημα ασφάλειας των Αθηναίων πολιτών και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της καθημερινότητάς τους.»

Τελευταίες Αναρτήσεις