Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2014Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201418-12-2014: Επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου Έβρου

18-12-2014: Επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου Έβρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου Έβρου

Το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου Έβρου επισκέφθηκε ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Αθήνα κ. David D . Pearce , συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο των Η.Π.Α. στην Θεσσαλονίκη κ. Robert P . Sanders.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης Νίκας που τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου και του περιέγραψε τον τρόπο υποδοχής, καταγραφής και ταυτοποίησης των Υπηκόων Τρίτων Χωρών και τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Κατά τον χρόνο παραμονής τους στο ΚΕ.Π.Υ. ο κ. Πρέσβης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μίλησε με το προσωπικό για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Στην συνέχεια επισκέφθηκε και τους χώρους διαμονής των φιλοξενούμενων και συνομίλησε μαζί τους.

Ο κ. Νίκας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Pearce και τον κ. Sanders για την επίσκεψη, ενώ ο κ.Πρέσβης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της Υπηρεσίας.

Τελευταίες Αναρτήσεις