Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2014Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201427-11-2014: Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής σχετικά με την διοργάνωση Ημερίδας Ενημέρωσης του ΚΕΕΛΠΝΟ στο ΚΕ.Π.Υ. Φυλακίου Έβρου...

27-11-2014: Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής σχετικά με την διοργάνωση Ημερίδας Ενημέρωσης του ΚΕΕΛΠΝΟ στο ΚΕ.Π.Υ. Φυλακίου Έβρου και στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Αθήνα, 27/11/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ημερίδα Ενημέρωσης του ΚΕΕΛΠΝΟ στο ΚΕ.Π.Υ. Φυλακίου Έβρου και στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας»

Την Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 η Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ, τη Γενική Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου, πραγματοποίησε ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Αιμορραγικός πυρετός από ιό Ebola : μέτρα πρόληψης, μέσα ατομικής προστασίας» στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου Έβρου.

Την ημερίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ παρακολούθησε το προσωπικό του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής, καθώς και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Ασύλου, φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών και Διεθνών Οργανισμών που εμπλέκονται στην υποδοχή, περίθαλψη και γενικά τη διαχείριση παράνομα εισερχόμενων μεταναστών.

Το περιεχόμενο της ημερίδας περιελάμβανε επιδημιολογικά δεδομένα, αναφορά στις σχετικές δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενημέρωση σχετικά με τις ενδεικνυόμενες οδηγίες πρόληψης μετάδοσης του ιού Ebola καθώς επίσης και αναφορές στα μέσα ατομικής προστασίας.

Τελευταίες Αναρτήσεις