Δε 25 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2014Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201407-11-2014: Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας στους αστυνομικούς ελέγχους του επιχειρησιακού σχεδίου «Θησέας»

07-11-2014: Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας στους αστυνομικούς ελέγχους του επιχειρησιακού σχεδίου «Θησέας»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας στους αστυνομικούς ελέγχους του επιχειρησιακού σχεδίου «Θησέας»

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας παραβρέθηκε σήμερα το απόγευμα (07-11-2014) στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού με την κωδική ονομασία «Θησέας», με τη συμμετοχή 600 περίπου αστυνομικών.

Ο Υπουργός συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των ειδικών αστυνομικών δυνάμεων, που έχουν συγκροτηθεί και αναπτύσσονται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης, με στόχο την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, της παράνομης μετανάστευσης, του παρεμπορίου, της διακίνησης ναρκωτικών και λοιπών αδικημάτων.

Το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο «Θησέας» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εδώ και τέσσερις μήνες, από τον Ιούλιο του 2014, και συνεχίζεται στη βάση συγκεκριμένου προγραμματισμού.

Τελευταίες Αναρτήσεις