Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2014Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201405-09-2014: Ανακοίνωση σχετικά με νομοθετική ρύθμιση, μετά απο πρωτοβουλία του Υπουργού ΔΤ&ΠτΠ κ.Β. Κικίλια, για επιστροφή διπλωμάτων, αδειών και...

05-09-2014: Ανακοίνωση σχετικά με νομοθετική ρύθμιση, μετά απο πρωτοβουλία του Υπουργού ΔΤ&ΠτΠ κ.Β. Κικίλια, για επιστροφή διπλωμάτων, αδειών και πινακίδων κυκλοφορίας σε πριπτώσεις βεβαίωσης παραβάσεων για ανασφάλιστα οχήματα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια προωθείται νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία σε περιπτώσεις παραβάσεων για ανασφάλιστα οχήματα θα επιστρέφονται πλέον τα στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια ικανότητας οδήγησης, άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας), πριν την παρέλευση της προβλεπόμενης χρονικής περιόδου αφαίρεσης (από έξι μήνες έως δύο χρόνια), με την προϋπόθεση της καταβολής του διοικητικού προστίμου.

Με τη ρύθμιση αυτή ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα, ιδίως επαγγελματιών οδηγών, ιδιοκτητών επαγγελματικών οχημάτων, αγροτών αλλά και λοιπών ιδιωτών που χρησιμοποιούν τα οχήματα τους ως αναγκαίο μέσο εξυπηρέτησης των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων.

Τελευταίες Αναρτήσεις