Τρ 3 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2014Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201419-02-2014: Δήλωση Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια για την υπόθεση εξιχνίασης από την Υπηρεσία...

19-02-2014: Δήλωση Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια για την υπόθεση εξιχνίασης από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπόθεσης κακουργηματικής απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από …

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια για την υπόθεση εξιχνίασης από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπόθεσης κακουργηματικής απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και απιστίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου από Μ.Κ.Ο.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας προσερχόμενος στην εκδήλωση της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, όπου παρέστη και χαιρέτισε την έναρξη του προγράμματος «Εθελοντικές Επιστροφές και Επανένταξη Υπηκόων Τρίτων Χωρών στη Χώρα Προέλευσης τους», απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ζήτημα των ελέγχων σε ΜΚΟ, δήλωσε:

«Θα ήθελα να σας πω αυτό που ήδη ξέρετε. Από την υπόθεση η οποία ανακοινώθηκε αποδείχθηκε κάτι που είναι ήδη γνωστό. Ο τεράστιος ρόλος που έχει η Ελληνική Αστυνομία και η Οικονομική Αστυνομία για την προστασία του υστερήματος του Έλληνα φορολογούμενου. Η γνωστή ιστορία με την ΜΚΟ είναι ίσως η κορυφή ενός παγόβουνου. Δεν σημαίνει με κανένα τρόπο ότι όλες οι ΜΚΟ είναι στο ίδιο καλάθι. Όμως υπάρχει ένα πολύ μεγάλο έδαφος ανεύρεσης τρόπων διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, το οποίο έγινε ανεκτό επί μακρόν».

Τελευταίες Αναρτήσεις