Δε 29 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2014Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201427-01-2014:Δελτίο Τύπου για την κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων στην Αθήνα από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και...

27-01-2014:Δελτίο Τύπου για την κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων στην Αθήνα από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων στην Αθήνα από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στην τελετή μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων στην Αθήνα. Την τελετή συνδιοργάνωσαν σήμερα το πρωί (27/01/2014), στο πλαίσιο της «Εθνικής Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος» η Περιφέρεια Αττικής και η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών. Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αποτίοντας φόρο τιμής στην ηρωική θυσία αυτών των μαρτύρων κατέθεσε στεφάνι.

Σήμερα το βράδυ και συγκεκριμένα στις 19.00 ο κ. Δένδιας θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών, στο Θέατρο Παλλάς, τιμώντας την «Ε θνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος».

Τελευταίες Αναρτήσεις