Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2014Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201426-01-2014:Δελτίο Τύπου για την αποστολή ενισχυτικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων, του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων...

26-01-2014:Δελτίο Τύπου για την αποστολή ενισχυτικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων, του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Κεφαλλονιά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια προηγούμενου Δελτίου Τύπου ανακοινώνεται ότι στην Κεφαλλονιά μεταβαίνουν:

  • 30μελής δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με περιπολικά οχήματα, για την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων του νησιού και την παροχή συνδρομής σε υπηρεσίες και πολίτες.
  • 11μελες κλιμάκιο μηχανικών της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Υ.Α.Σ.), μαζί με κλιμάκιο του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) και αύριο θα ενισχυθούν και με άλλους μηχανικούς.
  • Κλιμάκιο μηχανικών του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.).
  • Μηχανικοί του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) για την συγκρότηση μικτών Επιτροπών με τους εκεί μηχανικούς της Περιφέρειας για την εκτίμηση των ζημιών.

Τελευταίες Αναρτήσεις