Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2014Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201426-01-2014:Δελτίο Τύπου για τη μετάβαση του Υπαρχηγού του ΠΣ στην Κεφαλλονιά και του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. με...

26-01-2014:Δελτίο Τύπου για τη μετάβαση του Υπαρχηγού του ΠΣ στην Κεφαλλονιά και του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. με εντολή του Υ.Δ.Τ.&Π.Τ.Π. Ν. Δένδια και την ενίσχυση των εκεί Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος με δυνάμεις&μέσα της ΕΜΑΚ Πατρών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου για τη μετάβαση του Υπαρχηγού του ΠΣ στην Κεφαλλονιά και του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια και την ενίσχυση των εκεί Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος με δυνάμεις και μέσα της ΕΜΑΚ Πατρών.

Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, μεταβαίνουν στην Κεφαλλονιά με ελικόπτερο Super Puma ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με το ίδιο ελικόπτερο μεταβαίνει στην Κεφαλλονιά, με εντολή του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλιμάκιο του Ο.Α.Σ.Π. προκειμένου να προβεί σε εκτίμηση της κατάστασης.

Στην Κεφαλλονιά μεταβαίνει επίσης ο Διοικητής της ΕΜΑΚ Πατρών, με προσωπικό και μέσα της ίδιας Υπηρεσίας, που θα παραμείνουν εκεί καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, για προληπτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα μεταβαίνουν από την ΕΜΑΚ Πατρών στην Κεφαλλονιά:

  • Ένα διασωστικό όχημα σεισμών, με πέντε (5) πυροσβεστικούς υπαλλήλους
  • Ένα πυροσβεστικό όχημα με δυο (2) πυροσβεστικούς υπαλλήλους
  • Ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ένα σκύλο.

Τελευταίες Αναρτήσεις