Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2014Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201421-1-2014:O Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, προκειμένου...

21-1-2014:O Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρουσιάσει στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στον Τομέα Δικαιοσύνης και  Εσωτερικών Υποθέσεων, κατά την αρμοδιότητα του Υπουργείου

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, θα βρίσκεται σήμερα (21.1.2014) στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρουσιάσει στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στον Τομέα Δικαιοσύνης και  Εσωτερικών Υποθέσεων, κατά την αρμοδιότητα του Υπουργείου.

Πιο συγκεκριμένα, στον τομέα καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης, κύρια προτεραιότητα της Ελληνικής Προεδρίας θα είναι η προώθηση του νομοθετικού πακέτου «έξυπνα σύνορα».

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας θα αναφερθεί, επίσης, στη μελλοντική ανάπτυξη του τομέα Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς και στη διεύρυνση του χώρου Σένγκεν με την είσοδο της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Τελευταίες Αναρτήσεις