Πα 29 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2013Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201315-10-2013: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια σχετικά με την τρομοκρατία

15-10-2013: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια σχετικά με την τρομοκρατία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια σχετικά με την τρομοκρατία

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας κατά την έξοδό του από το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου παρευρέθη σήμερα (15/10/2013) για την εκδήλωση του απολογισμού της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με την τρομοκρατία, δήλωσε:

«Αυτό το οποίο πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους μας και ιδίως στην ελληνική κοινωνία, στο σύνολό της, είναι ότι η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας είναι διαρκής. Υπήρξε κάποτε η ψευδαίσθηση ότι με το τέλος της “17ης Νοέμβρη”, τελειώσαμε με αυτό το φαινόμενο. Αποδεικνύεται κάθε μέρα, ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Ποια είναι η απάντησή μας; Καταρχήν η επιχειρησιακή ετοιμότητα, αλλά κυρίως και πάνω από όλα η συστράτευση της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στο ίδιο το φαινόμενο, η καθολική απόρριψη του. Η καθολική απόρριψή του, απ’ όλα τα κόμματα και από όλους τους κοινωνικούς φορείς».

Τελευταίες Αναρτήσεις