Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2013Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201312-10-2013:Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια σχετικά με δηλώσεις του...

12-10-2013:Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια σχετικά με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, για τη βία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια σχετικά με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, για τη βία.

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε από τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνο Σκουρλέτη ότι για το κόμμα του δεν υπάρχει καλή και κακή βία. Ελπίζουμε να το ανακοινώσει και σε όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με την πρώτη ευκαιρία, διαχωρίζουν τη βία ανάλογα με την προέλευσή της ή και την δικαιολογούν ακόμα. Είναι ώρα να το κατανοήσουν όλοι: η βία είναι μία, απειλεί το δημοκρατικό πολίτευμα και ξεχωριστά τον κάθε Έλληνα πολίτη. Είναι όρος εθνικής και κοινωνικής επιβίωσης η καταδίκη της από το σύνολο του πολιτικού κόσμου, χωρίς αστερίσκους, υποσημειώσεις και συζητήσεις περί προέλευσής της.

Τελευταίες Αναρτήσεις