Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2013Δελτία Τύπου Ιούλιος 201302-07-2013: Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στη Μεγάλη Βρετανία

02-07-2013: Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στη Μεγάλη Βρετανία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στη Μεγάλη Βρετανία

Ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με την Yπουργό Εσωτερικών κα Theresa May και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για θέματα Μετανάστευσης, κ. Mark Harper, όπως και με άλλους κρατικούς αξιωματούχους

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας μεταβαίνει σήμερα (2/07/2013) στο Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη μέχρι τις 4/07/2013.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα συναντηθεί με την Yπουργό Εσωτερικών κα Theresa May, τον Υφυπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για θέματα Μετανάστευσης, κ. Mark Harper, όπως και με άλλους κρατικούς αξιωματούχους.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του κ. Υπουργού θα συζητηθούν θέματα αστυνομικής συνεργασίας, διαχείρισης των παράνομων μεταναστευτικών ροών, επιστροφών, καθώς και συνόρων. Ο κ. Δένδιας θα επισκεφθεί επίσης Υπηρεσίες σχετικές με τους προαναφερόμενους τομείς.

Τελευταίες Αναρτήσεις