Πα 2 Δεκεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2013Δελτία Τύπου Μάιος 201302-05-2013: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια κατά την υποδοχή του Πρωθυπουργού στο...

02-05-2013: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια κατά την υποδοχή του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 02 Μαΐου 2013

Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια κατά την υποδοχή του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας, δήλωσε κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη:

«Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα καταρχήν, εκ μέρους και του Υπουργείου αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ.

Θα μου επιτρέψετε να εκλάβω την παρουσία σας, πέραν των ευχών, ως ενίσχυση και επιβράβευση του μεγάλου έργου το οποίο επιτελείται. Μεγάλο έργο που επιτελείται σε όλους τους τομείς, στο μεταναστευτικό, το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, όπως και στα θέματα της αποκατάστασης της ευνομίας. Σε απόλυτη τήρηση των εντολών σας θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η ευνομία επιβάλλεται και θα επιβάλλεται παντού, και στην Πλατεία Συντάγματος και οπουδήποτε χρειαστεί.

Στην πυροπροστασία, μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο και μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων, το Πυροσβεστικό Σώμα και η Πολιτική Προστασία είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις.

Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ θερμότατα και από καρδιάς για την παρουσία σας.

Θα μου επιτρέψετε να διατυπώσω και πάλι τις ευχαριστίες των Αξιωματικών, των γυναικών και των ανδρών για όσα μας είπατε. Θα μου επιτρέψετε επίσης, ενόψει του Πάσχα και εις ανάμνηση της επίσκεψης σας εδώ, να σας εγχειρίσω ένα μικρό αναμνηστικό.

Είναι ένα δάφνινο στεφάνι. Αυτό το οποίο συμβολίζει είναι την προσπάθεια και τη συμμετοχή στον αγώνα. Στην περίπτωση τη δική σας θα μου επιτρέψετε να πω ότι αυτό οποίο συμβολίζει είναι τη νίκη στη μεγάλη προσπάθεια διάσωσης και ανόρθωσης της χώρας.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Τελευταίες Αναρτήσεις