Πε 28 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2013Δελτία Τύπου Απρίλιος 201324-04-2013: Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια στις ΗΠΑ

24-04-2013: Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια στις ΗΠΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 24 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια στις ΗΠΑ

Ομιλία με θέμα « H Ασφάλεια του Πολίτη και το Κράτος Δικαίου» στο John Jay College of Criminal Justice

Επαφές με αξιωματούχους του FBI και του NYPD

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας θα πραγματοποιήσει ομιλία αύριο, Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, στο John Jay College of Criminal Justice ( The City University of New York ), με θέμα « H Ασφάλεια του Πολίτη και το Κράτος Δικαίου», στις 5.30 μ.μ. (τοπική ώρα).

Προηγουμένως, αύριο το πρωί, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα επισκεφθεί τα Επιχειρησιακά Κέντρα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών ( F BI ) των ΗΠΑ και της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης ( NYPD ), όπου και θα έχει επαφές με αξιωματούχους τους.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 11 π.μ. (τοπική ώρα), ο Έλληνας Υπουργός θα επισκεφθεί στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο κ. Δημήτριο.

Την Παρασκευή επίσης, στις 2.30 μ.μ.(τοπική ώρα), ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τους δημοσιογράφους των ελληνικών και ομογενειακών ΜΜΕ, στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας, στο Προξενείο της Νέας Υόρκης.

Τελευταίες Αναρτήσεις