Πα 9 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2013Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201305-02-2013: Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τους ισχυρισμούς του Εκπροσώπου Τύπου...

05-02-2013: Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τους ισχυρισμούς του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτη περί «ηθικής αυτουργίας» του κ. Δένδια στους «βασανισμούς συλληφθέντων»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ&ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 05 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τους ισχυρισμούς του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτη περί «ηθικής αυτουργίας» του κ. Δένδια στους «βασανισμούς συλληφθέντων»

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτης «ξαναχτύπησε».

Χθες, δεν τόλμησε να διαφοροποιηθεί από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγόρησε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια σαν «σύγχρονο νεοναζί» (!), παρέχοντας απόλυτη κάλυψη στην εξαχρείωση της πολιτικής ζωής.

Σήμερα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να ισχυρισθεί, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του κ. Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας είναι ο «ηθικός αυτουργός βασανισμού συλληφθέντων»!

Είναι ο ίδιος που είχε χαρακτηρίσει «είδη καθημερινής ανάγκης» τα μπουκάλια για μολότοφ στη «Βίλλα Αμαλία», μαζί με τα κοντάρια, τα ρόπαλα και τα άλλα πολεμοφόδια που βρέθηκαν εκεί.

Τα σχόλια για τη σοβαρότητά του περιττεύουν…

Τελευταίες Αναρτήσεις