Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2013Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201301-02-2013: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια με την Ινδή Υφυπουργό Εξωτερικών κα...

01-02-2013: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια με την Ινδή Υφυπουργό Εξωτερικών κα Preneet Kaur

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 01 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και
Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια
με την Ινδή Υφυπουργό Εξωτερικών κα Preneet Kaur

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας συναντήθηκε σήμερα (01/02/2013) με την Υφυπουργό Εξωτερικών της Ινδίας κα Preneet Kaur, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η Ινδή Υφυπουργός ενημέρωσε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τα θέματα τρομοκρατίας που αντιμετωπίζει η χώρα της, τονίζοντας ότι η Ελλάδα σε όλα τα διεθνή Fora υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η Ινδία στον τομέα αυτό.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε από την πλευρά του στους Ινδούς υπηκόους που διαμένουν στην Ελλάδα και στην αρμονική συμβίωσή τους με τον υπόλοιπο πληθυσμό, η οποία αποτελεί πρότυπο ομαλής κοινωνικής ένταξης και για τις υπόλοιπες εθνοτικές ομάδες.

Οι δύο Υπουργοί ολοκλήρωσαν τη συνάντησή τους επιβεβαιώνοντας τις εξαίρετες σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας, με την επισήμανση, από την πλευρά της κ. Kaur, ότι η Ινδία προσβλέπει σε περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής συνεργασίας της με την Ελλάδα.

Συμφώνησαν, τέλος, ότι η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει ένα ελκυστικό τουριστικό προορισμό και για τους Ινδούς.

Τελευταίες Αναρτήσεις