Κυ 1 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2013Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201323-01-2013: Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιου Ανδρεουλάκου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου

23-01-2013: Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιου Ανδρεουλάκου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιου Ανδρεουλάκου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος πραγματοποίησε χθες και σήμερα (22/23-01-2013) επίσκεψη σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με υπηρεσιακούς και τοπικούς παράγοντες και προέδρευσε συσκέψεων στις έδρες Αστυνομικών Διευθύνσεων της Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας, Υποστράτηγο Ηλία Γεωργόπουλο.

Ειδικότερα, επισκέφτηκε το Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών, στην Κόρινθο, όπου είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει τον τρόπο λειτουργίας και τις δομές του Κέντρου, καθώς και τις συνθήκες παραμονής των μεταναστών. Παράλληλα, ενημερώθηκε γενικότερα για όλα τα επιμέρους θέματα, που αφορούν στη φιλοξενία και τη διαμονή τους.

Επιπλέον, οι υπηρεσιακές συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν, τόσο στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, όσο και στις έδρες των οικείων Αστυνομικών Διευθύνσεων Κορινθίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Αργολίδας, με τη συμμετοχή των Διευθυντών, των Διοικούντων Αξιωματικών και λοιπών στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης ενημερώθηκε για θέματα τοπικού αστυνομικού ενδιαφέροντος και έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες για ζητήματα, που σχετίζονται με την ενίσχυση του αστυνομικού έργου και την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης των αστυνομικών Υπηρεσιών στην περιοχή της Πελοποννήσου.

Τέλος, ο κ. Ανδρεουλάκος συναντήθηκε, στο Δημαρχείο Μεσσήνης, με το Δήμαρχο κ. Ευστάθιο Αναστασόπουλο, με τον οποίο συζήτησε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την διευθέτηση ζητημάτων αστυνομικής αρμοδιότητας, που απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Τελευταίες Αναρτήσεις