Σα 28 Ιανουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2013Δελτία Τύπου Ιανουάριος 201314-01-2013: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια με τους διαπιστευμένους στην Ελλάδα Πρέσβεις...

14-01-2013: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια με τους διαπιστευμένους στην Ελλάδα Πρέσβεις της Ε.Ε. και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.)

Αθήνα, 14/01/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια με τους διαπιστευμένους στην Ελλάδα Πρέσβεις της Ε.Ε. και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.)

Το αναθεωρημένο Σχέδιο Δράσης, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί με βάση τις σχετικές ενέργειες, που υλοποιήθηκαν από τον Αύγουστο του 2012, παρουσίασε σήμερα (14 Ιανουαρίου 2013), ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας στους διαπιστευμένους στην Ελλάδα Πρέσβεις της Ε.Ε. και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) .

Η συγκεκριμένη παρουσίαση εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κρατών – μελών εν όψει της επίσημης παρουσίασης από την Ελλάδα του αναθεωρημένου Σχεδίου Δράσης.

Τελευταίες Αναρτήσεις